· · Коментари: 0
ПОРОДИЧНИ ОДНОСИ

Причу о СВЕКРВИ објавила је на интернету и тиме поделила јавност: Једни је пљују, а други подржавају (ВИДЕО)

Ова млада жена испричала је своју причу о свекрви.

1614972329_Depositphotos_2846055_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Жена по имену Кари поделила је причу о својој свекрви на друштвеним мрежама. Како она тврди, однос са свекрвом је затегнут јер се она меша у све - а радила је то и пре њиховог брака. 

Прочитајте још: Пуни су фолне киселине и гвожђа, а одлични су за ЗДРАВУ трудноћу: Ево шта треба да знате о ПЕРИНАТАЛНИМ витаминима

Мајка троје деце испричала је да је свекрва свима открила да су се они верили иако су она и супруг хтели то да задрже за себе и да имају интимно венчање у кругу најближе породице. 

- Рекла ми је да њен супруг заслужује велико венчање јер му је прво - као да је заборавила да је већ био у браку - каже ова жена.

@момма121521

##цразyмил ##тоxицмил ##мотхеринлаwфромхелл ##мотхеринлаw ##мотхеринлаwиссуес ##мотхеринлаwпроблемс ##монстеринлаw

♬ оригинал соунд - Цари

Поред свега овога, свекрва је плакала када су отишли на медени месец у државу где живи њен други син. - Не могу да верујем да је била тужна јер нисмо њу повели са собом. Била је веома непријатна према мени.

Прочитајте још: Психолог Марина Вицковић каже да ако дете ради ОВУ ствар родитељ мора да се забрине

Оно што је посебно запањило ову жену било је то што је њена свекрва на друштвеним мрежама објавила да је она, њена снаја трудна.

Многе жене су је подржале, испричавши сличне ситуације са свекрвама. Међутим, било је оних и који су је осудили уз речи да је то ипак мајка њеног супруга, и да не треба тако да прича о њој.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.