· · Коментари: 0
ОДЛИЧНА ИДЕЈА

РОДИТЕЉИ ПОМАХНИТАЛИ ЗА ТРИКОМ ИЗ ВРТИЋА: Васпитачица учи децу да постану самостална у ОВОЈ СИТУАЦИЈИ (ВИДЕО)

У видеу који се шири Твитером може се видети како је васпитачица на наслон столца привезала два балона. Оно што је учинила затим, одушевило је родитеље.

1604484215_Depositphotos_216557672_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Један од најтежих послова свакога новог родитеља свакако је одвикавање детета од пелена и учење на ношу. Када дете савлада ту вештину, добро је да га научите и како да само одржава хигијену. На срећу, постоје трикови који тај процес могу знатно убрзати и олакшати.

Покушајте с балонима

Једна васпитачица у вртићу показала је генијалан трик како да научите децу да сама обришу стражњицу и постала вирални хит. За то су вам, наиме, потребна само два балона и WЦ папир или папирна марамица.

Прочитајте још: На кога ће ДЕТЕ више личити, маму или тату? Научници објашњавају шта утиче на то

У видеу који се шири Твитером може се видети како је васпитачица на наслон столца привезала два балона, па марамицом прелазила између њих. Деца седе на идентичним столцима с привезанима балонима и пажљиво је проматрају.

Прочитајте још: Понашање које указује да ваше ДЕТЕ не добија довољно ПАЖЊЕ: Пружите му више

Родитељи одушевљени

Американци су, више од свих осталих нација, почели да деле овај снимак јер од америчких предшколаца се већ од треће године очекује да WЦ користе самостално.

-Сви знамо да мала деца једва обришу стражњицу правилно и пре ће слушати своје васпитачице или учитељице него родитеље, тако да сматрам да је ово одлична идеја - један је од коментара на Твитеру.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.