Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

У овом племену МУШКАРЦИ СПАВАЈУ НА ДРВЕЋУ да би побегли од ПОХОТНИЦА: Њихов једини задатак је размножавање, а жене доминирају и не дају им мира

Жене доминирају овим племеном и имају контролу над свиме укључујући и мушкарце. Оне мењају мушкарце у интервалима како би све "дошле на ред" и концепт брака тамо не постоји.

1697881216_123.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Племе у ком влада матријархат јер тамо живи 3.000 жена на 7 мушкарац је постало вирално откако се појавио видео на ТикТоку у ком сазнајемо више детаља. Сматра се да се ради о примитивном племену у амазонској прашуми. Можда вам делује као да ови мушкарци живе у рају, али заправо се налазе у паклу на земљи.

Ових 7 јунака који су остали у племену укључују и једног старца и 13-годишњег дечака, а остали су деца, тако да је размножавање постало врло тешко.

Мушкарци са великом задњицом се цене

Они мушкарци који имају велику задњицу и стомак се посебно цене, сматрају се посебним и најспремнијим јер се верује да имају боље гене и да могу ефикасно да се размножавају.

7 мушкараца који су остали у племену укључују старца и 13-годишњег дечака. Остали су деца.

Због малог броја мушкараца међу њима, њихов једини задатак је прављење деце и не смеју да раде ништа друго. Жене их третирају као децу и врло су размажени, док деца у овом племену припадају женама а не мушкарцима.

Мушкарци не живе дуго у овом племену

Да би нахраниле мушко тело и одржале га активним, жене им дају беле црве.

Да би симболизовале љубав и показале свакодневно власништво, жене везују врпцу око руке мушкарца. Ово значи да оне поседују човека за тај дан. Мушкарци, међутим, "не трају" дуго у овом племену. Врло брзо постају слаби због бројних интимних захтева од стране жена. Често се уплаше и због своје безбедности живе и спавају на дрвећу.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas