Oglas
· · Komentari: 0

U ovom plemenu MUŠKARCI SPAVAJU NA DRVEĆU da bi pobegli od POHOTNICA: NJihov jedini zadatak je razmnožavanje, a žene dominiraju i ne daju im mira

Žene dominiraju ovim plemenom i imaju kontrolu nad svime uključujući i muškarce. One menjaju muškarce u intervalima kako bi sve "došle na red" i koncept braka tamo ne postoji.

1697881216_123.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Pleme u kom vlada matrijarhat jer tamo živi 3.000 žena na 7 muškarac je postalo viralno otkako se pojavio video na TikToku u kom saznajemo više detalja. Smatra se da se radi o primitivnom plemenu u amazonskoj prašumi. Možda vam deluje kao da ovi muškarci žive u raju, ali zapravo se nalaze u paklu na zemlji.

Ovih 7 junaka koji su ostali u plemenu uključuju i jednog starca i 13-godišnjeg dečaka, a ostali su deca, tako da je razmnožavanje postalo vrlo teško.

Muškarci sa velikom zadnjicom se cene

Oni muškarci koji imaju veliku zadnjicu i stomak se posebno cene, smatraju se posebnim i najspremnijim jer se veruje da imaju bolje gene i da mogu efikasno da se razmnožavaju.

7 muškaraca koji su ostali u plemenu uključuju starca i 13-godišnjeg dečaka. Ostali su deca.

Zbog malog broja muškaraca među njima, njihov jedini zadatak je pravljenje dece i ne smeju da rade ništa drugo. Žene ih tretiraju kao decu i vrlo su razmaženi, dok deca u ovom plemenu pripadaju ženama a ne muškarcima.

Muškarci ne žive dugo u ovom plemenu

Da bi nahranile muško telo i održale ga aktivnim, žene im daju bele crve.

Da bi simbolizovale ljubav i pokazale svakodnevno vlasništvo, žene vezuju vrpcu oko ruke muškarca. Ovo znači da one poseduju čoveka za taj dan. Muškarci, međutim, "ne traju" dugo u ovom plemenu. Vrlo brzo postaju slabi zbog brojnih intimnih zahteva od strane žena. Često se uplaše i zbog svoje bezbednosti žive i spavaju na drveću.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas