Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

АЦО ПЕЈОВИЋ одушевио фанове: Таш се тресао, а публика неуморно скандирала (ФОТО)

Певач на врхунцу своје каријере

1655709374_pejovic_17032018_00001.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Познати певач одржао је три концерта за редом у Београду на Ташмајдану. Све карте су биле продате, атмосфера је била врела, а публика одушевљена. Ацо Пејовић је одржао исти ниво све три вечери за редом, тако да су обожаваоци били одушевљени. 

Подржале су га бројне колеге и пријатељи, а с обзиром на све што је урадио, свако ко га познаје је био поносан на њега. Емоције су прштале, било је суза и смеха, а он је оборио свој рекорд по броју људи.

 

На концертима је било између 12 000 и 13 000 људи. То је изазвало гужву и велике редове, али фанови су били стрпљиви и све је прошло без инцидената, а чекање се исплатило. 

Прочитајте још: Џенифер Лопез представила трансродну ћерку Ему обративши јој се родно неутралним заменицама: "Ово је посебна прилика" (ФОТО)

- Осећам се феноменално. Могао бих да полетим од среће. Сјајна енергија, дивна емоција, могао сам да певам до јутра - изјавио је Пејовић одмах након концерта, који је трајао пуна три сата. 

Посебни гости су били чланови хора "Супервоице", који је пратио Пејовића у изведби песме "За Љиљану" , али и песме "Што те нема".

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas