Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

АЛЕКСА БАЛАШЕВИЋ се оженио: Син легендарног певача стао на "луди камен" (ФОТО)

Отац би био поносан на њега

1655459893_Untitled.png
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм-мегдан.фигхтинг
Oglas

Син певача Ђолета Балашевића венчао се јуче у Храму Светог Саве у Београду. Њих је ванчао патријарх Порфирије, од кога је Алекса предходно тражио благослов. 

Ову срећну вест је објавила његова мајка Оливера Балашевић на свом Инстаграм профилу. Она је поставила слику уз дирљиву поруку. "Уз благослов патријарха Порфирија и осмехе ђака из Дервенте, анђели могу да предахну, јер су Алекса и Николина своју љубав крунисали стиском руку у извезеном завежљају завета", написала је удовица Ђорђа Балашевића.

Фото:Принтсцреен/ Инстаграм-оливера.баласевиц

Алекса о свом приватном животу не говори пуно, тако да многи нису ни знали да уопште има девојку. Он је своју, сада већ жену, Николину верио у Израелу. 

Прочитајте још: Карлеушин изглед за памћење: Модна икона оправдала своју титулу (ФОТО)

"Док њу нисам упознао, нисам био толико духовно стабилан. Мислио сам да је довољно што имам грчко име, што је мој прадеда славио за време комунизма отворених прозора и што се помолим пред спавање. Постио сам данима, али после мамурлука. Радио сам ствари које нисам смео. Све се променило кад сам срео Никану. Била је невина, преобразована, постила је, помагала старијима, умивала се на Цвеће и није пила алкохол. Није имала непријатеље. Тада сам почео да се осећам још јачим, јер поред себе имам особу која са мном иде у борбу, на ходочашће и немирну Палестину, али и на Бахаме.", објаснио је Алекса Балашевић.

Младенци су рекли да неће правити распошно венчање, те да ће прослава бити скромна.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas