Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ана Ивановић открила свој ТРИК за савршено лице: Ово су кораци које никада не прескаче

Ово су разлози због којих Ана важи за једну од најлепших жена на свету

1661104477_Profimedia.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

 Ана Ивановић окачила је рекет о клин пре неколико година, али то не значи да јој је досадно без тениса. Путовања на турнире и свакодневне тренинге заменила је породицом и трчањем за децом, и одлично се сналази у томе, као некад на спортском терену. Недавно је одлучила да заплови и козметичким водама, покрене сопствени бренд и открије женама тајну свог беспрекорног изгледа.

Једна од најлепших тенисерки свих времена сторого води рачуна о препаратима за негу. Они, пре свега, морају да буду природни, као што је и она. Сви састојци колекције коју је најавила биће органског порекла.

Бјути рутина Ане Ивановић садржи неколико корака 

На првом месту је детаљно чишћење лица најквалитетнијим производима. Згодној Београђанки је нега несумњиво важнија од шминке, коју користи само у изузетним приликама, мада и тада не претерује. Значајан фактор доброг и здравог изгледа је хидратација, на којој увек инсистира.

Прочитајте још: "Верујте, нема ту савета": Наташа Беквалац се нашла пред најтежим задатком за једну мајку

Дан не почиње без здравог доручка, који је такође важан сегмент јутарњих ритуала. Но, то нам је кристално – када имате двоје мале деце, у дан морате да уђете будни, широм отворених очију и пуни енергије.

Права акција почиње када се Лука и Леон пробуде. Лепа Београђанка ужива у трчању за својим дечацима, што је, морамо додати, одличан начин за одржавање кондиције сада када се више не бави професионалним спортом.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas