· · Коментари: 0

Анђелина Џоли минимализмом одушевила Париз: Незаобилазни тренд ове године (ФОТО)

Анђелина Џоли годинама следи исти стил.

1627369265_7d71d82d30654814c1d405def8a3330f50f8a1ad.jpg
Фото: епа

Класични модели, кројеви и боје чине Анђелину Џоли препознатљивом. Током прошле недеље са децом је боравила у Паризу где је одржала неколико говора у вези са програмом УНЕСЦО „Жене за пчеле“, а истакло се неколико њених комбинација. Минималистичким одевним комадима успева да у први план стави себе, а тек онда оно што носи.

Прочитајте још: Никол Кидман ошишала дугу косу? ПИКСИ ФРИЗУРА освојила је и Холивуд (ФОТО)

Једно од појављивања одлучила се за комбинацију белог и беж, боја које су изузетно популарне овог лета. Беж панталоне, равних широких ногавица уклопила је уз једноставну белу мајицу. Када се ради о обући салонке у такође беж боји показале су да су класик који не пролази.

Друге две комбинације су хаљине. Неутрална беличаста нијанса,  А кроја и копчањем до врата, са танким каишићем који је истакао фигуру једна је од њених избора. Други модел хаљине је у сличном минилалистичком стилу. Беж боја је доминантна, а крој који не иде уз тело одличан је за вруће летње дане.

Прочитајте још: Кетрин Зита Џонс поносно показала боре, а тајна доброг изгледа је у ОВОМ моделу хаљина (ФОТО)

Анђелина је још једном показала да класика никада не излази из моде. Неутралне беж нијансе, А кројеви хаљина и широке ногавице ћемо увек моћи да обучемо и изгледамо лепо.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ  

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.