· · Komentari: 0
trend

Nikol Kidman ošišala dugu kosu? PIKSI FRIZURA osvojila je i Holivud (FOTO)

Nikol Kidman iznenadila je sve kada je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj ima kratki kosu.

1627288418_Depositphotos_170236058_s-2019.jpg
Foto: Deposit

Zapitali smo se da li se popularna glumica odlučila da nakon niza godina ošiša prepoznatljivu dugu talasastu kosu?

Glumica je za potrebe snimanja nove serije ponela piksi frizuru koja je pokupila sve simpatije žena tokom 2021. godine.

Pročitajte još: Bež je nova žuta: Viktorija Bekam u letnjoj haljini najmodernijeg kroja sezone (FOTO)

Međutim, ipak je u pitanju perika.

Nikol Kidman započela je snimanje serije "Roar", zasnovanoj na istoimenoj zbirci kratkih priča Sesilije Ahern, koja je napisala čuvenu knjigu "P.S. Volim te".

Snimanje serije odvija se u Sidneju u Australiji.

Na fotografiji Nikol Kidman nosi plavi džemper dok pozira između kamiona i prikolica na setu i rukom pokazuje na dugu koja se vidi u pozadini.

Pročitajte još: Ketrin Zita Džons ponosno pokazala bore, a tajna dobrog izgleda je u OVOM modelu haljina (FOTO)

Serija će imati osam epizoda, a prati različita iskušenja i nevolje u životu žena.

Dok čekamo prikazivanje nove serije, kako vam se dopada piksi frizura?

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU   

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.