· · Komentari: 0

Anđelina Džoli minimalizmom oduševila Pariz: Nezaobilazni trend ove godine (FOTO)

Anđelina Džoli godinama sledi isti stil.

1627369265_7d71d82d30654814c1d405def8a3330f50f8a1ad.jpg
Foto: epa

Klasični modeli, krojevi i boje čine Anđelinu Džoli prepoznatljivom. Tokom prošle nedelje sa decom je boravila u Parizu gde je održala nekoliko govora u vezi sa programom UNESCO „Žene za pčele“, a istaklo se nekoliko njenih kombinacija. Minimalističkim odevnim komadima uspeva da u prvi plan stavi sebe, a tek onda ono što nosi.

Pročitajte još: Nikol Kidman ošišala dugu kosu? PIKSI FRIZURA osvojila je i Holivud (FOTO)

Jedno od pojavljivanja odlučila se za kombinaciju belog i bež, boja koje su izuzetno popularne ovog leta. Bež pantalone, ravnih širokih nogavica uklopila je uz jednostavnu belu majicu. Kada se radi o obući salonke u takođe bež boji pokazale su da su klasik koji ne prolazi.

Druge dve kombinacije su haljine. Neutralna beličasta nijansa,  A kroja i kopčanjem do vrata, sa tankim kaišićem koji je istakao figuru jedna je od njenih izbora. Drugi model haljine je u sličnom minilalističkom stilu. Bež boja je dominantna, a kroj koji ne ide uz telo odličan je za vruće letnje dane.

Pročitajte još: Ketrin Zita Džons ponosno pokazala bore, a tajna dobrog izgleda je u OVOM modelu haljina (FOTO)

Anđelina je još jednom pokazala da klasika nikada ne izlazi iz mode. Neutralne bež nijanse, A krojevi haljina i široke nogavice ćemo uvek moći da obučemo i izgledamo lepo.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU  

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.