· · Коментари: 0
ЗВЕЗДЕ

Била је најлепша жена 80-тих, годинама се лечила, а данас у 67. години нема бора

Ким Бесинџер се дуго година лечила од булимије и анорексије.

1631708429_Kim-besindze.png
Фото: ЕПА

Чувена секс-бомба 80-тих година Ким Бесинџер недавно је поново виђена у јавности и многи су забринути за њено здравље.

Прочитајте још: Принц Хари данас пуни 37, а од краљице Елизабете очекује ВЕЛИКИ ПОКЛОН

Ким Бесинџер је сада познатија као мама Хејли Бибер

Ким Бесинџер (67) се последњих година чешће спомиње као мама манекенке Хејли Болдвин коју је добила са глумцем Алеком Болдвином.

Последњи филм
Глумица је последњих година била посвећена борби за заштиту паса и новинари су је чешће виђали на протестима него на црвеном тепиху. Последњи филм који је снимила 2018. године био је "50 нијанси сиво ослобођени".

Хејли је супруга Џастина Бибера и тренутно се спекулише да је трудна.Алек Болдвин (63) је у августу добио седмо дете.

Прославила се као Бондова девојка уз Шона Конерија

Ким Бесинџер сви памте по легендарним филмовима "9 1/2 недеља", али и као Бондова девојка у филму "Никад не реци никад" у којем је глумила са Шоном Конеријем.

Прочитајте још: Да ли сте спремни за НАРАНЏАСТУ? Марија Егеља је носи на ефектан ачин (ФОТО)

Ким Бесинџер нема бора, али...

На њеном лицу има мало бора, али је су хируршке интервенције очигледно. Ким Бесинџер је и даље плавуша, а новинари су је последњи пут видели управо испред фризерског салона у Лос Анђелесу.

У јавности се најчешће појављује у фармеркама и мајици, патикама и тренерци. На глави обично има федора капу.

Излечила се од булимије и анорексије

Протеклих година је патила од многих поремећаја, а агорафобија (страх од изласка у отворен простор) био је само један од њих. Ким Бесинџер је имала и поремећаје исхране, булимију и анорексију, које је успела да победи 2014. године.

Прочитајте још: Глумица МЕГАН ФОКС у најпрозирнијој хаљини до сада на додели наргада: Превазишла изглед са претходног црвеног тепиха (ФОТО)

Ким Бесинџер сваког 15. августа слави победу над поремећајем исхране и активни је промотер борбе.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.