Oglas
· · Komentari: 0
ZVEZDE

Bila je najlepša žena 80-tih, godinama se lečila, a danas u 67. godini nema bora

Kim Besindžer se dugo godina lečila od bulimije i anoreksije.

1631708429_Kim-besindze.png
Foto: EPA
Oglas

Čuvena seks-bomba 80-tih godina Kim Besindžer nedavno je ponovo viđena u javnosti i mnogi su zabrinuti za njeno zdravlje.

Pročitajte još: Princ Hari danas puni 37, a od kraljice Elizabete očekuje VELIKI POKLON

Kim Besindžer je sada poznatija kao mama Hejli Biber

Kim Besindžer (67) se poslednjih godina češće spominje kao mama manekenke Hejli Boldvin koju je dobila sa glumcem Alekom Boldvinom.

Poslednji film
Glumica je poslednjih godina bila posvećena borbi za zaštitu pasa i novinari su je češće viđali na protestima nego na crvenom tepihu. Poslednji film koji je snimila 2018. godine bio je "50 nijansi sivo oslobođeni".

Hejli je supruga Džastina Bibera i trenutno se spekuliše da je trudna.Alek Boldvin (63) je u avgustu dobio sedmo dete.

Proslavila se kao Bondova devojka uz Šona Konerija

Kim Besindžer svi pamte po legendarnim filmovima "9 1/2 nedelja", ali i kao Bondova devojka u filmu "Nikad ne reci nikad" u kojem je glumila sa Šonom Konerijem.

Pročitajte još: Da li ste spremni za NARANDžASTU? Marija Egelja je nosi na efektan ačin (FOTO)

Kim Besindžer nema bora, ali...

Na njenom licu ima malo bora, ali je su hirurške intervencije očigledno. Kim Besindžer je i dalje plavuša, a novinari su je poslednji put videli upravo ispred frizerskog salona u Los Anđelesu.

U javnosti se najčešće pojavljuje u farmerkama i majici, patikama i trenerci. Na glavi obično ima fedora kapu.

Izlečila se od bulimije i anoreksije

Proteklih godina je patila od mnogih poremećaja, a agorafobija (strah od izlaska u otvoren prostor) bio je samo jedan od njih. Kim Besindžer je imala i poremećaje ishrane, bulimiju i anoreksiju, koje je uspela da pobedi 2014. godine.

Pročitajte još: Glumica MEGAN FOKS u najprozirnijoj haljini do sada na dodeli nargada: Prevazišla izgled sa prethodnog crvenog tepiha (FOTO)

Kim Besindžer svakog 15. avgusta slavi pobedu nad poremećajem ishrane i aktivni je promoter borbe.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas