· · Коментари: 0

Близак сарадник открио: Ево како су се слагале принцеза Дајана и краљица Елизабта

Дугогодишњи батлер покојне принцезе Дајане, Пол Барел, открио је какав је заправо био однос између принцезе Дајане и краљице Елизабте друге

1668076514_princeza-Dajana-i-kraljica-elizabeta.jpg
Фото: Профимедиа

Данас 64-годишњи Пол, који је више од две деценије радио као испомоћ у краљевском домаћинству, огласио се на свом профилу на Инстаграму и рекао да је забринут због најновије сезоне која приказује живот чланова краљевске породице током 90-их, који је често био буран.

Прочитајте још: Неочекивани потез Џенифер Лопез: Певачица похвалила бившу жену Бена Афлека - "Деца су постала најбољи пријатељи"

- Они који су сведочили историји знаће да се верзија догађаја у серији може разликовати од стварности. На пример, принцеза Дајана била је велика обожаватељка краљице Елизабете и Монархије и подржавала ју је. У једној од порука које ми је написала стајало је да жели да Монархија преживи и да је она ту да буде краљичина подршка - поделио је између осталог са својих 64 хиљада пратитеља Пол.

У петој сезони серије "Круна", контроверзне драме Имелда Стаунтон преузела је улогу краљице, а аустралијска глумица Елизабет Дебики глуми Дајану. Усредсређујући се на сукоб између принцезе Дајане и краља Чарлса (тада принца од Велса), нова серија ће показати низ не баш добрих прича за имиџ краљевске породице.

Један од најконтроверзнијих делова серије биће фокусиран и на Дајанину смрт, чије су сцене снимљене на улицама Париза, где је изгубила живот у трагичној несрећи, због чега су њени пријатељи критиковали екипу због недостатка саосећања.

Нетфлиx је долио уље на ватру одбивши да дода напомену о одрицању одговорности у серији у којој стоји да сцене које је један краљевски стручњак означио као злонамерне нису чињеница него фикција.

Прочитајте још: "Волим ову тугу, имам и за ким да тугујем": Ћерка Мериме Његомир објавила ПОТРЕСНУ поруку на дан мајчиног рођендана (ФОТО)

У међувремену, пише Тхе Сун, чак су и чланови филмске екипе забринути у вези са сценама које приказују увод у Дајанину смрт, а један је наводно рекао: ''Чини се као да је пређена граница.''

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.