Oglas
· · Komentari: 0

Blizak saradnik otkrio: Evo kako su se slagale princeza Dajana i kraljica Elizabta

Dugogodišnji batler pokojne princeze Dajane, Pol Barel, otkrio je kakav je zapravo bio odnos između princeze Dajane i kraljice Elizabte druge

1668076514_princeza-Dajana-i-kraljica-elizabeta.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Danas 64-godišnji Pol, koji je više od dve decenije radio kao ispomoć u kraljevskom domaćinstvu, oglasio se na svom profilu na Instagramu i rekao da je zabrinut zbog najnovije sezone koja prikazuje život članova kraljevske porodice tokom 90-ih, koji je često bio buran.

Pročitajte još: Neočekivani potez Dženifer Lopez: Pevačica pohvalila bivšu ženu Bena Afleka - "Deca su postala najbolji prijatelji"

- Oni koji su svedočili istoriji znaće da se verzija događaja u seriji može razlikovati od stvarnosti. Na primer, princeza Dajana bila je velika obožavateljka kraljice Elizabete i Monarhije i podržavala ju je. U jednoj od poruka koje mi je napisala stajalo je da želi da Monarhija preživi i da je ona tu da bude kraljičina podrška - podelio je između ostalog sa svojih 64 hiljada pratitelja Pol.

U petoj sezoni serije "Kruna", kontroverzne drame Imelda Staunton preuzela je ulogu kraljice, a australijska glumica Elizabet Debiki glumi Dajanu. Usredsređujući se na sukob između princeze Dajane i kralja Čarlsa (tada princa od Velsa), nova serija će pokazati niz ne baš dobrih priča za imidž kraljevske porodice.

Jedan od najkontroverznijih delova serije biće fokusiran i na Dajaninu smrt, čije su scene snimljene na ulicama Pariza, gde je izgubila život u tragičnoj nesreći, zbog čega su njeni prijatelji kritikovali ekipu zbog nedostatka saosećanja.

Netflix je dolio ulje na vatru odbivši da doda napomenu o odricanju odgovornosti u seriji u kojoj stoji da scene koje je jedan kraljevski stručnjak označio kao zlonamerne nisu činjenica nego fikcija.

Pročitajte još: "Volim ovu tugu, imam i za kim da tugujem": Ćerka Merime NJegomir objavila POTRESNU poruku na dan majčinog rođendana (FOTO)

U međuvremenu, piše The Sun, čak su i članovi filmske ekipe zabrinuti u vezi sa scenama koje prikazuju uvod u Dajaninu smrt, a jedan je navodno rekao: ''Čini se kao da je pređena granica.''

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas