Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДАМЕ У ЖУТОМ: Многе холивудске звезде прошетале су црвеним тепихом у овој тренди боји (ФОТО)

Освежење!

1673775924_TREND-ZUTIH-pROFIEMDIA-.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Многе познате личности присуствовале су недавној БАФТА журци- чајанци (Теа партy), одржаној у Лос Анђелесу. Догађају су присуствовала позната имена из филмске индустрије, попут Кејт Бланшет, Брендона Фрејзера, Анђеле Басет и многих других.
Доста стилиста се одлучило да за ову прилику обуче звезде у монохромне одевне комбинације, а углавном су преовладавали црно-бели тонови, са понеким изузетком црвене.

Прочитајте још: Џенифер Гарнер не напушта празнични дух: Глумица склопила све боје (ФОТО)

То пак није био случај са Кејт Хадсон, која је своју савршену фит линију истакла кратким светлуцавим топом и миди сукњом жуте боје, а преко свега је понела капут у сличном тону. Плаву косу скупила је у романтичну фризуру, а од накита носила је само висеће минђуше. Златним шпиц ципелама са детаљима, нагласила је гламур.

Жута боја одлично пристаје овој харизматичној глумици, па још увек памтимо савршену жуту хаљину голих леђа из њеног филма ''Како изгубити мушкарца за 10 дана''.

Прочитајте још:  НЕПО БЕБЕ: Да ли сте чули за феномен о коме се воде дебате? Сви причају о ЊИМА (ФОТО)

Са друге стране, Мишел Вилијамс је понела нешто сведенију хаљину лимун жуте боје са дугим рукавима, која је дужином и кројем подсећала на стил 60тих. Она је носила боб фризуру, која ће бити хит ове сезоне, а на ногама је имала ципеле са кајшевима и шналом, боје коже. Од аксесоара, понела је клач торбу светло жуте нијансе.

Овај тренд је испратила и Кеке Палмер, на додели АФИ Аwардс, поневши занимљиву хаљину неон жуте боје, са дубоким шлицем,која се око врата везује зеленим пластичним детаљем у виду огрлице.

Фото: Профимедиа

Нема сумње, да су даме донеле право освежење на црвени тепих, а можда и поставиле нови тренд за пролеће.

 

БОНУС ВИДЕО: 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas