Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Данијела Димитровска отишла на одмор: Погледајте за који стајлинг се определила у вечерњем изласку (ФОТО)

Лепа манекенка поделила слике са пратиоцима на Инстаграму

1658306348_kkk.png
Принтсцреен/ Инстаграм - данијеладимитровска
Oglas

Данијела Димитровска је након развода од Огњена Амиџића одлучила да отпутује у Солун. Судећи по сторијима које поставља на свој профил на Инстаграму, она се веома лепо проводи и ужива у сваком тренутку. 

Њене модне комбинације су, као и увек, у тренду. За шетњу по Солуну се определила за кошуљу у зеленој боји. У складу са бојама које су у моди ове сезоне, она се определила за јарку нијансу зелене. Носила је тексас шортс који јој је прелепо стајао, а од обуће је имала патике. Комбинацију је употпунила торбицом у беж колориту. 

Принтсцреен/ Инстаграм - данијеладимитровска

Прочитајте још: Бред Пит шокирао целокупну јавност: Глумац на црвеном тепиху у сукњи (ФОТО)

Што се тича стајлинга за вечерњи излазак, Данијела се определила за нешто опуштенију варијанту. Носила је широке фармерке са дубоким струком, које су биле поцепане на колену. Горе је имала црну мајицу са танким бретелама, а све то су пратиле беж сандале.

Принтсцреен/ Инстаграм - данијеладимитровска

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas