Oglas
· · Komentari: 0

Danijela Dimitrovska otišla na odmor: Pogledajte za koji stajling se opredelila u večernjem izlasku (FOTO)

Lepa manekenka podelila slike sa pratiocima na Instagramu

1658306348_kkk.png
Printscreen/ Instagram - danijeladimitrovska
Oglas

Danijela Dimitrovska je nakon razvoda od Ognjena Amidžića odlučila da otputuje u Solun. Sudeći po storijima koje postavlja na svoj profil na Instagramu, ona se veoma lepo provodi i uživa u svakom trenutku. 

NJene modne kombinacije su, kao i uvek, u trendu. Za šetnju po Solunu se opredelila za košulju u zelenoj boji. U skladu sa bojama koje su u modi ove sezone, ona se opredelila za jarku nijansu zelene. Nosila je teksas šorts koji joj je prelepo stajao, a od obuće je imala patike. Kombinaciju je upotpunila torbicom u bež koloritu. 

Printscreen/ Instagram - danijeladimitrovska

Pročitajte još: Bred Pit šokirao celokupnu javnost: Glumac na crvenom tepihu u suknji (FOTO)

Što se tiča stajlinga za večernji izlazak, Danijela se opredelila za nešto opušteniju varijantu. Nosila je široke farmerke sa dubokim strukom, koje su bile pocepane na kolenu. Gore je imala crnu majicu sa tankim bretelama, a sve to su pratile bež sandale.

Printscreen/ Instagram - danijeladimitrovska

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas