· · Коментари: 0

ДОКОЛТЕ, ШЛИЦ И ПВЦ ШТИКЛЕ: Најновије модно издање Меган Фокс оставило све без текста (ФОТО)

Кад год се појави на црвеном тепиху, Меган Фокс је увек у центру пажње

1652683489_profimedia-0691664603.jpg
Фото: Profimedia

Меган Фокс се појавила на црвеном тепиху у недељу увече на додели Билборд музичких награда у Лас Вегасу. Обучена у црну луксузну хаљину, глумица филма " Good Mourning" стигла је на представу заједно са вереником Машин Ган Келијем, који је номинован за најбољег рок уметника.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LA MODA TV (@lamodatv)

Мејв Рајли је стилиста који стоји иза овог модног издања глумице. Меган је носила креацију Давида Коме: хаљину до пода и отворених рамена са кристалним цветним апликацијама које украшавају дуге, драматичне рукаве — и дуге "оперске рукавице". 

Прочитајте још: Да ли је ово НАЈЛЕПША ХАЉИНА икада виђена на Евровизији? Нико не може да заборави тоалету са ПОТПИСОМ СРПСКЕ ДИЗАЈНЕРКЕ (ФОТО)

Везена хаљина и рукавице су из дизајнерове недавне колекције 2022. Хаљина је имала и дубоки В изрез и прорез на бутинама, а стилиста се поиграла и са прозирним ПВЦ штиклама и минђушама Паскуале Бруни. 

Танке "Биркин" шишке и упечатљиви смоки ајс употпуниле су њен изглед. Као и обично, МГК се ускладио са својом јединственом одећом из Долче и Габана колекције: црна долчевина са шљокицама испод скраћеног блејзера и панталоне са шиљцима. Такође је додао рукавице без прстију и чизме са ексерима.

Само неколико дана раније, пар је имао још један тренутак за памћење када је мода у питању. И Фоксова и Кели су носили различите нијансе розе - Меган, розикасту хаљину од дијаманта са још једним високим прорезом италијанске женске марке Филозофи ди Лорензо Серафини, и Кели, ружичасти смокинг прекривен штампом црвене руже.

БОНУС ВИДЕО:

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.