· · Komentari: 0

DOKOLTE, ŠLIC I PVC ŠTIKLE: Najnovije modno izdanje Megan Foks ostavilo sve bez teksta (FOTO)

Kad god se pojavi na crvenom tepihu, Megan Foks je uvek u centru pažnje

1652683489_profimedia-0691664603.jpg
Foto: Profimedia

Megan Foks se pojavila na crvenom tepihu u nedelju uveče na dodeli Bilbord muzičkih nagrada u Las Vegasu. Obučena u crnu luksuznu haljinu, glumica filma " Good Mourning" stigla je na predstavu zajedno sa verenikom Mašin Gan Kelijem, koji je nominovan za najboljeg rok umetnika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LA MODA TV (@lamodatv)

Mejv Rajli je stilista koji stoji iza ovog modnog izdanja glumice. Megan je nosila kreaciju Davida Kome: haljinu do poda i otvorenih ramena sa kristalnim cvetnim aplikacijama koje ukrašavaju duge, dramatične rukave — i duge "operske rukavice". 

Pročitajte još: Da li je ovo NAJLEPŠA HALJINA ikada viđena na Evroviziji? Niko ne može da zaboravi toaletu sa POTPISOM SRPSKE DIZAJNERKE (FOTO)

Vezena haljina i rukavice su iz dizajnerove nedavne kolekcije 2022. Haljina je imala i duboki V izrez i prorez na butinama, a stilista se poigrala i sa prozirnim PVC štiklama i minđušama Paskuale Bruni. 

Tanke "Birkin" šiške i upečatljivi smoki ajs upotpunile su njen izgled. Kao i obično, MGK se uskladio sa svojom jedinstvenom odećom iz Dolče i Gabana kolekcije: crna dolčevina sa šljokicama ispod skraćenog blejzera i pantalone sa šiljcima. Takođe je dodao rukavice bez prstiju i čizme sa ekserima.

Samo nekoliko dana ranije, par je imao još jedan trenutak za pamćenje kada je moda u pitanju. I Foksova i Keli su nosili različite nijanse roze - Megan, rozikastu haljinu od dijamanta sa još jednim visokim prorezom italijanske ženske marke Filozofi di Lorenzo Serafini, i Keli, ružičasti smoking prekriven štampom crvene ruže.

BONUS VIDEO:

 
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.