Oglas
· · Komentari: 0
ROZE DOMINACIJA

Megan Foks u NESTVARNO LEPOJ haljini prošetala sa dečkom: O njegovoj kombinaciji će se tek pričati (FOTO)

Megan Foks i Mašin Gan Keli su na premijeri svog filma "Good Mourning" sinoć u Los Anđelesu pokazali raskošan stil u ružičastoj odeći

1652526156_profimedia-0690890660.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Keli je nosio ružičasto odelo Dolče i Gabana ukrašeno ružama, a Megan je svetlucala u roze haljini bez ramena Lorenca Serafinija sa visokim prorezom, stajling je upotpunila štiklama Andrea Vazena. 

Foksova je svoju crnu kosu nosila u talasima u stilu starog holivudskog, dok je njen partner upotpunio izgled ružičastim pramenovima. Uz to, nisu izostali ni zaljubljeni pogledi poznatog para, dok su se držali za ruke pred fotografima.

Pročitajte još: Met Gala 2022: Pet NAJRASKOŠNIJIH IZDANJA na crvenom tepihu - sve oči su bile uprte u njih (FOTO)

Glumica je ranije ove godine govorila za Vog o tome kako je zabavljanje sa Kelijem promenilo njen stil. „Ranije to nije bilo nešto na šta sam bila fokusirana ili o čemu sam razmišljala“, počela je ona, a zatim nastavila:

„Zato što sam kao glumica bila klasifikovana ili stavljena u kategoriju seks simbola. I dođu publicisti i dovedu stilistu i sve se radi o ozbiljnijem oblačenju, da bi vas svet shvatio ozbiljnije kao glumca. Ali nisu me oblačili na način na koji sam želela da se izražavam. Tako da sam nekako odustala od mode. Mislila sam, je**no me nije briga, obuci mi bilo šta jer mi se ionako nećće dopasti. ”

„Dok ga nisam upoznala“, nastavila je. „Muzičari imaju toliko slobode da se izraze načinom na koji se oblače. Oni mogu biti mnogo blistaviji nego što to obično čine glumci. Pre nego što sam postao poznat, svi koji su me poznavali oduvek su znali da ću uvek nositi jedan zaista lud komad, i svi bi bili kao, 'ti se oblačiš čudno.' I tek kada sam bio oblikovan i morao sam da se oblačim na jedan način, odustao sam od toga. A što sam s njim, očigledno je, on je pomalo ekscentričan u načinu na koji se oblači — i to me je oslobodilo da se više izrazim. I pomogao mi je da spojim Mejv Rajli, moju stilistkinju.”

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas