· · Коментари: 0

Драгана Косјерина показала савршену фигуру: Једна од најлепших водитељки у модној комбинацији која може бити инспирација свим женама (ФОТО)

Лепа водитељка у једноставном, али ефектном аутфиту

1656260693_dkk.jpg
Фото: YоуТубе/принтскрин/РТС

Драгана је без сваке сумње једно од најлепших ТВ лица. На малим екранима имамо прилику да је видимо у смерним и формалнијим модним комбинацијама, али сада је открила и како изгледа у смелијим аутфитима.

Косјерина је тренутно на одмору, а фанове је обрадовала фотографијом крај мора у припијеном корсету и ширем тексас шортсу.

Прочитајте још: Да ли је Тамара Драгичевић поново трудна? Глумица збунила фанове фотографијом (ФОТО)

Светлозелени корсет и дубоки шортс светлијег тексаса истакли су њен преплануо тен. Округле наочаре употпуниле су овај опуштенији аутфит, а коментари одушевљених пратиоца само су се ређали.

Лепа Драгана у емотивној је вези са стоматологом Бојаном Пердувом. Овај пар је одложио свадбу планирану за 2020. годину због ситуације са коронавирусом.

- Пандемија је свима пореметила планове, пословне и приватне. Оно што нам је свима заједничко у овом тренутку је осећај неизвесности. Не знамо како ће се живот одвијати кроз неколико месеци, не знамо ни када ћемо моћи поново да путујемо, окупљамо друштво... Све смо планове, у складу са тим, ставили на паузу и чекамо да ухватимо корак са динамиком ситуације - рекла је Косјерина једном приликом за "Блиц".

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.