· · Коментари: 0
ХОЛИВУД

Џепне Венере: Иако су ниске растом, ове познате диве су оствариле успешну и богату каријеру (ФОТО)

Представљамо вам најпознатије џепне Венере

1615720933_pjimage--30-.jpg
Фото: Депозит

Постоји устаљено мишљење да успешне девојке морају да буду лепе, згодне и да имају висину модела. Међутим, овај став демантоваће многе познате даме ниског раста које су много успешније у свом послу од високих колегиница.

Прочитајте још: Кејт Мидлтон или Меган Маркл: Која боље носи комаде налик ПРИНЦЕЗИ ДАЈАНИ? (ФОТО)

1. Лејди Гага

Познато је да Лејди Гага обожава високе штикле, али и са тим штиклама она не задовољава стандарде за модне писте. Јер, ова ексцентрична певачица има свега 155 центиметара.

 2. Ким Кардашијан

Ким је неколико пута изјавила како није задовољна својом висином. Она је висока 159 центиметара, али то углавном надокнађује штиклама које ретко кад скида.

3. Ева Лонгорија

Ева је од малена сањала да постане манекенка, али жеље јој се нису испуниле. Упорно је слала фотогорафије манекенским агенцијама широм света, све док није схватила да је глума њен животни позив. Она је висока свега 157 цм.

Прочитајте још: Меган послала меил Вилијаму и Кејт, а заова одговорила поруком са цвећем

4. Шакира 

Познату певачицу не брине много висина, те се у спотовима и наступима често појављује боса, а висока је свега 157 цм.

 5. Алиса Милано 

Иако се звезда прве верзије "Чари" појављује на екранима много ређе него раније, она и даље преферира да на сету раду у високим штиклама, а њена висина износи 157 цм.

Прочитајте још: Потрошила МИЛИОН ФУНТИ желећи да личи на Ким Кардашијан: Да ли је инфлуенсерка из Лондона у томе и успела? (ФОТО)

6. Сара Џесика Паркер

Звезда култног филма "Секс и град" одувек је сматрала да је место у рангирању најсексипилнијих глумица превише глупо, а њена висина износи 160 цм.

 7. Натали Портман

Као и Сара Џесика Паркер, глумица Натали Портман је висока 160 цм и добитница је многих престижних награда. Позната је и као једна од најобразованијих глумица која је завршила психологију на престижном универзитету Хардвард.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.