Oglas
· · Komentari: 0
SVAĐA

Megan poslala meil Vilijamu i Kejt, a zaova odgovorila porukom sa cvećem

Megan Markl je, navodno, još u januaru poslala meil u Kensingtonsku palatu kako bi raščsitila stvari sa Kejt Midlton.

1615546079_w_56690089.jpg
Foto: EPA
Oglas

Megan Markl je u intervjuu Opri Vinfri pokušala da odgovori na pitanje da li je tačno da je nekoliko puta naterala suze na oči princezi Kejt Midlton.

Pročitajte još: Od čega žive princ Hari i Megan, kad nigde ne rade?

Bivša glumica je odgovorila da je propalo nekoliko pokušaja da raščisti stvari sa zaovom. Ona je još januara 2020. godine, kada su ona i Hari napustili kraljevsku kuću, poslala meil Kejt Midlton sa nadom da će naći zajednički jezik.

Buduća kraljica Foto: EPA
Megan je u meilu tražila podršku od zaove i devera.

Megan je napisala meil pošto su nju i Harija, dever i zaova zamolili da u izjavi za medije ne budu grubi prema princu Vilijamu.

Kejt se oduvek držala po strani...

Naime, mediji su stalno pisali kako je Vilijam "maltretirao" vojvodu i vojvotkinju od Saseksa i da je to još jedan od razloga zašto su otišlli. Megan je zauzvrat tražila da ih Kejt i Vilijam podrže. Međutim, prema pisanju "Bazara" problem je u tome što Kejt Midlton nikada nije htela da se upliće u rasprave i ogovaranja.

Pročitajte još: Da li je prepoznajete? Jedna je od najvećih folk zvezda, a danas je svim damama poslala snažnu poruku (FOTO)

Megan je Opri decidirano izjavila da Kejt nikada nije plakala, već je bilo obrnuto. I to se dogodilo nekoliko dana pre njenog venčanja sa Harijem u maju 2018. godine.

Kejt se Megan izvinila cvećem sa porukom.

- Nekoliko dana pre venčanja, Kejt je bila uznemirena zbog haljinama za devojčice i to me je rasplakalo i zaista je povredila moja osećanja. Mislila sam u kontekstu svega ostalog što se dešavalo tih dana pred venčanje da nema smisla što mi ne daje podršku, znajući šta se dešavalo sa mojim ocem - ispričala je Megan u famoznom intervjuu.

Megan je dodala i da nikada nije gajila "teška osećanja" prema Kejt, vojvotkinji od Kembridža.

Pročitajte još: Princ Vilijam progovorio o intervjuu Harija i Megan i izneo planove za budućnost

- Bila je to zaista teška nedelja venčanja i bila je uznemirena zbog nečega, ali izvinila se, donela mi cveće i belešku sa izvinjenjem i učinila ono što bih uradila da znam da sam povredila nekoga - zaključila je Megan.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas