· · Коментари: 0
СТИЛ

Џулија Робертс: ЗГОДНА ЖЕНА воли да носи ОДЕЛА! Пругасти комплет и осмех самопоуздања, лепа глумица пленила у новом изадњу (ФОТО)

Џулија зрачи толиком женственошћу, па нема потребе увек да је наглашава. Често бира 'мушке комаде', али и даље изгледа беспрекорно

1668589056_profimedia-0737576467-Julia-Roberts.jpg
Пхото: Профимедиа

Џулија Робертс је украла сцену на 'СериоусФан Гала' догађају, недавно одржаном у Њу Јорку. Згодна жена је закорачила на црвени тепих у свом пругастом издању, које се састојало из више слојева одеће. 55-годишња глумица је имала широк осмех, док је позирала у сакоу и сукњи, изгледајући прелепо.

Фото: Профимедиа

Стајлинг је употпунила још и краватом са истим пругастим дезеном, и белом кошуљом. Још мало гламура је додала у цеолокупан изглед и црним чарапама, а на ногама је имала занимљиве кратке чизме са шпицастим врхом.
Своју бакарну косу је на препознатљив начин пустила да слободно пада преко рамена, у благим увојцима.

Прочитајте још: Моника Белучи ОТКРИВА СВЕ У ШЕСТОЈ ДЕЦЕНИЈИ, и поручује: '' Желим да старим на природан начин!'' (ВИДЕО)

Иначе, изгледа да лепа Џулија баш воли да носи одела. Често се на разним догађајима појављује у сакоима и панталонама, занимљивих боја и кројева. 
 

Фото: Профимедиа

Недавно се појавило и њено ново филмско остварење, у коме глуми са својим добрим пријатељем Џорџом Клунијем 'Карта за рај'.

Фото: Профимедиа

Прочитајте још: "Доста ствари сам купила на снижењима": Анастасија Ражнатовић потпуно искрено о гардероби и трошењу новца - "Делим ствари са мајком"

Робертс и Клуни глуме бивши брачни пар, који се поново окупља и путује на Бали, у намери да зауставе ћерку да се уда за човека кога је тек упознала. Глумачки пар је несумњиво имао доста забаве на снимању, јер се ово двоје старих пријатеља, приликом сусрета увек лудо забаве, па су често усликани на црвеном тепиху како се громогласно смеју.

 

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.