Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Гламурозни бикинији ВОДИТЕЉКИ РТС-а: Који вам је најоригиналнији? Слађин, Драганин, Маријин или Иванин? (ФОТО)

Водитељке су овог лета превазишле сва модна очекивања

1663321808_Foto-Printscreen-Instagram-sladjana.tomasevic-ivanamilenk0vic-dragana.kosjerina-mare.veljkovic.jpg
Фото: Принтсцреен/Инстаграм - слађана.томасевиц, иванамиленк0виц, драгана.косјерина, маре.вељковиц
Oglas

Што се тиче летње сезоне 2022. године, у тренду су биле јарке боје и што шаренији дезени. Свако ко прати моду, имао је купаће костиме и летње хаљинице у овим колоритима. Изузетак нису биле ни водитељке РТС-а, које су својим одабирима превазишле сва модна очекивања.

Слађана Томашевић се овог лета определила за бели купаћи са црним шарама које су подсећале на тиграсти дезен. Он јој је одлично стајао, с обзиром на њен препланули тен. Укомбиновала их је са златним алкама и тамним наочарима за сунце , које су идеално пристајале њеном облику лица.

 

Ивана Миленковић је носила јарко плави, једноделни купаћи костим. Имао је јако занимљив детаљ. Део купаћег се простирао до пода, а она га је укомбиновала са беж шеширом и наочарима за сунце који су се савршено уклапали уз боју купаћег.

 

 

Прочитајте још: Зашто је МЕГАН МАРКЛ носила бисерне МИНЂУШЕ током одавања почасти: Носе снажну ПОРУКУ, а поклонила јој их је краљица

Марија Вељковић, веома атрактивна плавуша, такође је била на висини задатка. Њен купаћи је био нешто класичнији, беле боје. Међутим оно што је интересантно је кимоно који је носила преко купаћег. Он је био занимљивог дезена, у љубичастој и јарко розе боји. 

 

 

Драгана Косијерина важи за једну од наших најлепших водитељки. Веома је страктивна и константно прати модне трендове. Овог лета се определила за нешто смиренију варијанту купећег костима. Држала се класике, па је тако носила бели купаћи са сивим шарама које су подсећале на морске таласе. 

 

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas