Oglas
· · Komentari: 0

Glamurozni bikiniji VODITELJKI RTS-a: Koji vam je najoriginalniji? Slađin, Draganin, Marijin ili Ivanin? (FOTO)

Voditeljke su ovog leta prevazišle sva modna očekivanja

1663321808_Foto-Printscreen-Instagram-sladjana.tomasevic-ivanamilenk0vic-dragana.kosjerina-mare.veljkovic.jpg
Foto: Printscreen/Instagram - slađana.tomasevic, ivanamilenk0vic, dragana.kosjerina, mare.veljkovic
Oglas

Što se tiče letnje sezone 2022. godine, u trendu su bile jarke boje i što šareniji dezeni. Svako ko prati modu, imao je kupaće kostime i letnje haljinice u ovim koloritima. Izuzetak nisu bile ni voditeljke RTS-a, koje su svojim odabirima prevazišle sva modna očekivanja.

Slađana Tomašević se ovog leta opredelila za beli kupaći sa crnim šarama koje su podsećale na tigrasti dezen. On joj je odlično stajao, s obzirom na njen preplanuli ten. Ukombinovala ih je sa zlatnim alkama i tamnim naočarima za sunce , koje su idealno pristajale njenom obliku lica.

 

Ivana Milenković je nosila jarko plavi, jednodelni kupaći kostim. Imao je jako zanimljiv detalj. Deo kupaćeg se prostirao do poda, a ona ga je ukombinovala sa bež šeširom i naočarima za sunce koji su se savršeno uklapali uz boju kupaćeg.

 

 

Pročitajte još: Zašto je MEGAN MARKL nosila biserne MINĐUŠE tokom odavanja počasti: Nose snažnu PORUKU, a poklonila joj ih je kraljica

Marija Veljković, veoma atraktivna plavuša, takođe je bila na visini zadatka. NJen kupaći je bio nešto klasičniji, bele boje. Međutim ono što je interesantno je kimono koji je nosila preko kupaćeg. On je bio zanimljivog dezena, u ljubičastoj i jarko roze boji. 

 

 

Dragana Kosijerina važi za jednu od naših najlepših voditeljki. Veoma je straktivna i konstantno prati modne trendove. Ovog leta se opredelila za nešto smireniju varijantu kupećeg kostima. Držala se klasike, pa je tako nosila beli kupaći sa sivim šarama koje su podsećale na morske talase. 

 

 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas