Oglas
Oglas
· · Коментари: 2

КАД СЕ ВОДИТЕЉКЕ СКИНУ У БИКИНИ: Црни купаћи Драгане Косјерине и Сање Кужет, деколте и заносна линија Иване Миленковић (ФОТО)

Провокативна издања наших водитељки од којих застаје дах

1658743365_Foto-Printscreen-Instagram-krisradenkovic-sanjamarinkovicofficial-ivanamilenk0vic-Ataimages.rs-marija.egelja.jpg
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм- крисраденковиц сањамаринковицоффициал иванамиленк0виц Атаимагес.рс марија.егеља
Oglas

Наше водитељке су веома атрактивне, у току су са свим модним трендовима, а не плаше се да покажу фигуру. Током лета оне су објављивале слике у купаћим костимима на своје Инстаграм профиле, а ви процените која на вас оставиља најјачи утисак.

Сања Маринковић

Сања је привукла много пажње овом сликом. Она носи црни дводелни купаћи, који је веома занимљиво и необично сечен, па га то чини још атрактивнијим. Маринковићева има рупице на стомаку које праве облик цвета, а поред тога, водитељка је имала беж торбу и шешир и беж огртач.

Ивана Миленковић

Ивана се определила за једноделни купаћи са веома занимљивим принтом. Он је веома лепо истакао њену фигуру, а на себи је имао веома занимљиве плаве илустрације. Наочаре са сличним принтом су употпуниле комбинацију. 

 

 

Прочитајте још: ЉУПКИ СТЕВИЋ гатара прорекла судбину: Певачица остала у ШОКУ због онога што јој је рекла

Марија Егеља

Ова позната водитељка се одлучила за јарке боје које су у моди ове сезоне. Њен једноделни купаћи на себи има розе и наранџасте пруге.

 

 

Јована Јеремић

Јована је ове сезоне била веома ажурна када су слике у купаћим костимима у питању. На овој слици определила се за срребрни бикини са коцкицама које се пресијавају.

 

 

Сања Кужет

Сања је определила за класични црни купаћи костим. Ово је нешто што свако мора имати у својој колекцији, веома је леп и погодан за све прилике.

 

 

Драгана Косјерина

Лепа Драгана је такође изабрала класику. Црни горњи део који јој прелепо стоји је употпунила белом марамамом коју је везала око струка.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas