· · Коментари: 0
другачији

ХЕЈЛИ БИБЕР И ЏАСТИН одушевили класиком и једноставношћу на МЕТ ГАЛА догађају: Ово од њих нико није очекивао (ФОТО)

Џастин и Хејли овог пута бирали су елеганцију.

1631626773_profimedia-0632001199.jpg
Фото: Профимедиа

Мет Гала одржао се након скоро две године паузе. На најважнијем модном догађају присуствовало је много познати личности. Већина се одлучила за необичне тоалете и храбру моду, а један од ретких парова који је остао веран класици су Џастин и Хејли Бибер. Они су се одлучили  за једноставност и изнели је савршено.

Прочитајте још: Глумица МЕГАН ФОКС у најпрозирнијој хаљини до сада на додели наргада: Превазишла изглед са претходног црвеног тепиха (ФОТО)

На црвеном тепиху засијали су у црној, вечерњој и елегантној одећи. Показали су да је ванвременска боја и непогрешив избор. Једноставност баш и нисмо могли да очекујемо од Џастина и Хејли јер преферирају одећу јаких боја, смеле и помешане стилове

Хејли је носила црну хаљину до пода са дубоким изрезом коју потписује Саинт Лаурент.

- Инспирисана сам Грејс Кели - рекла је за Вог током уживо преноса. Косу је пустила да опушетно пада преко рамена са благо увијеним праменовима.

Џастин је обукао лежерно, црно одело из своје линије одеће, а понео га је уз беле патике.

Прочитајте још: Одржана МЕТ ГАЛА 2021. године: Ријана обукла џиновску јакну, а њен партнер јорган (ФОТО)

Ово је њихов први Мет Гала догађај на коме су заједно.

На питање зашто једноставна мода када је познат по смелим стајлинзима, једноставно је одговорио:

- Сада сам ожењен, па су ствари постале одраслије - рекао је Џастин Бибер.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.