· · Коментари: 0
СЈАЈНА И ЗАТЕГНУТА

"Имала је сто посто чисту кожу": Принцеза Дајана је ОБОЖАВАЛА да се негује ОВИМ суплементом, који у радњи кошта 400 динара (ФОТО)

Прошло је више од две деценије откако је принцеза Дајана нажалост преминула, али наша фасцинација народном принцезом се наставља - разумљиво.

1634550159_pjimage--44-.jpg
Фото: Профимедиа/Депозит

Љубитељи моде не могу да се засите онога што је носила, док је индустрија лепоте заинтересована за врсту производа које је користила. Многи чак желе да знају шта је јела, укључујући и поруџбину за понети. И они који су заинтересовани за њену исхрану такође се могу запитати да ли је принцеза Дајана узимала витамине или минерале за допуну свог здравог начина живота.

Прочитајте још: МОЖЕТЕ ЈЕ ЛАКО ИСКОПИРАТИ! Откривена је стварна БОЈА КАРМИНА Кејт Винслет, коју је носила као Роуз у филму "Титаник" (ФОТО)

Млеч за кожу и трудноћу

Па, није забележено да ли је Дајана заиста имала додатак исхрани, али постоји неколико ствари којима се окренула поред исхране и рутине вежбања како би била у форми и здрава. Први у низу био је млеч. Објављено је да га је принцеза користила свакодневно током трудноће.

Млеч је богат витаминима, масним киселинама, колагеном и антиоксидансима

 Осамдесетих је било неколико новинских извештаја који су тврдили да је Дајана обожавалац овог састојка, што јој је помогло да се избори са јутарњом мучнином. 

Шта је заправо матични млеч и да ли је користан током трудноће?

Па, састојак-који се може наћи на листама за негу коже, али је доступан и за оралну примену као додатак-направљен је од жлезда пчела радилица и излучевина је богата протеинима који је извор витамина, масних киселина, колагена , и антиоксиданса. Из тог разлога се такође сматра да је користан за кожу и целокупно здравље.

Међутим, важно је напоменути да је спроведено врло мало висококвалитетних студија о правим благодатима матичне млечи, што значи да она још увек није укорењена у било којој науци. Консултујте се са лекаром опште праксе ако размишљате о испробавању састојка, посебно ако имате астму или сте алергични на полен, јер је познато да изазива алергијске реакције.

Поред коришћења млеча, принцеза Дајана је током трудноће практиковала још једну ствар. Свела је на минимум унос алкохола. Заправо, „смањила је пиће тако да јој је кожа била 100%“ здрава, према речима њене шминкерке Мари Гринвел. „Дајана је све радила умерено“, додала је.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.