Oglas
· · Komentari: 0
SJAJNA I ZATEGNUTA

"Imala je sto posto čistu kožu": Princeza Dajana je OBOŽAVALA da se neguje OVIM suplementom, koji u radnji košta 400 dinara (FOTO)

Prošlo je više od dve decenije otkako je princeza Dajana nažalost preminula, ali naša fascinacija narodnom princezom se nastavlja - razumljivo.

1634550159_pjimage--44-.jpg
Foto: Profimedia/Depozit
Oglas

LJubitelji mode ne mogu da se zasite onoga što je nosila, dok je industrija lepote zainteresovana za vrstu proizvoda koje je koristila. Mnogi čak žele da znaju šta je jela, uključujući i porudžbinu za poneti. I oni koji su zainteresovani za njenu ishranu takođe se mogu zapitati da li je princeza Dajana uzimala vitamine ili minerale za dopunu svog zdravog načina života.

Pročitajte još: MOŽETE JE LAKO ISKOPIRATI! Otkrivena je stvarna BOJA KARMINA Kejt Vinslet, koju je nosila kao Rouz u filmu "Titanik" (FOTO)

Mleč za kožu i trudnoću

Pa, nije zabeleženo da li je Dajana zaista imala dodatak ishrani, ali postoji nekoliko stvari kojima se okrenula pored ishrane i rutine vežbanja kako bi bila u formi i zdrava. Prvi u nizu bio je mleč. Objavljeno je da ga je princeza koristila svakodnevno tokom trudnoće.

Mleč je bogat vitaminima, masnim kiselinama, kolagenom i antioksidansima

 Osamdesetih je bilo nekoliko novinskih izveštaja koji su tvrdili da je Dajana obožavalac ovog sastojka, što joj je pomoglo da se izbori sa jutarnjom mučninom. 

Šta je zapravo matični mleč i da li je koristan tokom trudnoće?

Pa, sastojak-koji se može naći na listama za negu kože, ali je dostupan i za oralnu primenu kao dodatak-napravljen je od žlezda pčela radilica i izlučevina je bogata proteinima koji je izvor vitamina, masnih kiselina, kolagena , i antioksidansa. Iz tog razloga se takođe smatra da je koristan za kožu i celokupno zdravlje.

Međutim, važno je napomenuti da je sprovedeno vrlo malo visokokvalitetnih studija o pravim blagodatima matične mleči, što znači da ona još uvek nije ukorenjena u bilo kojoj nauci. Konsultujte se sa lekarom opšte prakse ako razmišljate o isprobavanju sastojka, posebno ako imate astmu ili ste alergični na polen, jer je poznato da izaziva alergijske reakcije.

Pored korišćenja mleča, princeza Dajana je tokom trudnoće praktikovala još jednu stvar. Svela je na minimum unos alkohola. Zapravo, „smanjila je piće tako da joj je koža bila 100%“ zdrava, prema rečima njene šminkerke Mari Grinvel. „Dajana je sve radila umereno“, dodala je.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas