Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ГЛАМУР

ИЗРАДА ТРАЈАЛА 700 САТИ! Венчаница Бритни Спирс је оличење елеганције, а иза свега стоји Донатела Версаће (ФОТО)

Бритни Спирс је Версаће млада

1654957833_Untitled.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/donatella_versace
Oglas

Поп принцеза је рекла „да“ веренику Сему Ашгарију у четвртак у кући пара у Таузенд Оуксу, Калифорнија. Низ пролаз је прошетала у прилагођеној креацији Донателе Версаће, а међу гостима је била и сама дизајнерка.

За прављење Бритнине хаљине ​​је требало више од 700 сати за израду, према саопштењу модне куће, и имала је елегантан деколте, стезник са корсетом, висок прорез и бисерне дугмад на леђима, заједно са шлепом од скоро 3 метра.

Прочитајте још: "УКЛЕТА ХАЉИНА" Амбер Херд: Носи је само на суђењима, а ево која порука се крије иза ње (ФОТО)

Спирсова, 40, је упарила хаљину са скоро 5 метара дугим белим сатенским велом, рукавицама од тила без прстију са перлама, белим сатенским штиклама и дијамантима од 62 карата од Стефани Готлиб, која је такође присуствовала венчању.

Према Вогу, Бритнин свадбени блесак укључивао је минђуше са округлим и крушколиким камењем, дијамантску огрлицу у облику срца и овалну дијамантску наруквицу.

Осим што је обукла Спирсову за церемонију, Версаће јој је такође обезбедила не један, не два, већ три комбинације за пријем: црну мини хаљину у стилу блејзера, шљокичаву хаљину са ресама и двобојни изглед.

Спирсова је први пут поделила ко стоји иза венчанице у обрисаној објави на Инстаграму у новембру, позирајући у бледо ружичастој балској хаљини са корсетом и написавши: „Не… ово није моја венчаница   [👗]  бахахах!!!! Донатела Версаће ми прави хаљину док разговарамо."

У марту, Донатела је посетила Спировус и Ашгарија у њиховој кући, а певачица је делила снимке и шалила се : „ове две лоше кучке не спремају ништа добро“.

Прочитајте још: Завирите на БАЈКОВИТО ИТАЛИЈАНСКО ВЕНЧАЊЕ Кортни Кардашијан: О њеној венчаници ће се причати! (ФОТО)

Певачица и дизајнерка имају дугу заједничку историју; модна кућа је обукла музичку икону у два различита светлуцава стила за МТВ ВМА 2008, а 2002. Спирсова је седела у првом реду на Версаћеовој ревији у незаборавној хаљини дугиних нијанси.

"Никада нећу заборавити када си дошла и остала са мном Бритни, била си и увек ћеш бити магична!!!!" Донатела је написала уз снимак пара са венчања, хвалећи звездин "гламурозни" изглед.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas