· · Коментари: 0

"УКЛЕТА ХАЉИНА" Амбер Херд: Носи је само на суђењима, а ево која порука се крије иза ње (ФОТО)

Мала црна хаљина Амбер Херд изазвала је велики шок

1654258059_profimedia-0696538320.jpg
Фото: профимедиа

Пратиоци саге о Амбер Херд и Џонију Депу, који је у току, приметили су упадљиву сличност између модних комбинација Хердове које је носила на суђењима.

Изгледа да је носила исту црну „погребну хаљину“ оног дана када је поднела забрану приласка против свог 58-годишњег бившег 2016. године, као и 2020. када се појавила на суђењу у Уједињеном Краљевству и поново у среду када је донета је пресуда за клевету.

Прочитајте још: АМБЕР ХЕРД ОТИШЛА У МИНУС? Људи су остали у ШОКУ када су видели њено имовинско стање након пресуде (ФОТО)

Порота је Депу доделила 10 милиона долара надокнаде штете и 5 милиона долара казнене одштете. Закон Вирџиније каже да казнена одштета мора бити ограничена на 350.000 долара, што значи да ће Деп заправо добити максимално 10,35 милиона долара. Хердовој је додељено 2 милиона долара на име компензације штете и без казнене штете.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

Тог дана, Хердова је обукла потпуно црну модну комбинацију, али је хаљина деловала сабласно познато. Још у марту 2021., Херд је објавила фотографије у истој хаљини - једну 2016. усред њеног развода и другу из 2020. напуштајући зграду суда у Великој Британији - на Инстаграму са натписом: „Једна хаљина, у размаку од четири године. Понекад је важно носити исту ствар двапут. ”

Прочитајте још: Уколико Амбер Херд не буде могла да исплати одштету Џонију Депу, ево шта ће се догодити

Поводом случаја "злослутне" хаљине, друштвене мреже су се усијале од коментара: "Овај манипулативни ходајући шоу планирао је да искористи пресуду као ПР трик када је обукла своју 'амишку хаљину' трећи пут", "сав ПР на свету не може сада да поправи њену репутацију", гласио је још један коментар, "трећи пут нема чар", "твоја срећна црна хаљина није успела", "хаљина за призивање зла", "хтела је да сахрани Депа, а сахранила је себе", "жена је себе послала у пакао", "уклета хаљина", само су неки од коментара.

БОНУС ВИДЕО:

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.