· · Коментари: 0
ТРЕНДОВИ

ОВО МОЖЕТЕ И ВИ! Једном променом понесите изглед светских звезда! И наше ПОЗНАТЕ ЛИЧНОСТИ су то учиниле (Фото)

Једним потезом маказа из карантина можете изаћи потпуно освежени са новом фризуром

88062795_2886280891410950_4412155551685804032_o.jpg

Шишке су поново у тенду! Овај модни тренд диктирају многе светске звезде, али и наше познате глумице, певачице, водитeљке и морамо признати - промене им одлично стоје.

Прочитајте још: Овај одевни комад МОРАТЕ понети овог лета! Позајмите из МАМИНОГ девојачког ормара (Фото)

Допустите фризеру да се поигра вашом косом

После дугог карантина изашли смо са досадним, старим фризурама и косом која је порасла изван наших очекивања. Право је време да допустите фризеру да се поигра вашом косом и направи вам шишке које ће одговарати вашем облику лица.

Прочитајте још: Постаните професионалац! Примените један од ових седам трикова и очарајте друге (ВИДЕО)

Водите рачуна јер не пристаје исти модел шишки сваком лицу, па се шишање шишки у кућној варијанти никако не препоручује. Тако је најбоље да у вашу одлуку укључите и професионалце, који се брину о изгледу ваше косе.

Прочитајте још: Џеј има 286 возила, а једно кошта преко 10 милиона долара! Ту је и КОЛЕКЦИЈА коју нема ниједна друга гаража на свету! (Фото/Видео)

Погледајте како су наше познате личности понеле нову фризуру са шишкама, али како их носе и познате светске звезде. Можда баш у њиховом изгледу пронађете инспирацију.

Водитељка Ана Михајловски направила је невероватну промену, која је потпуно освежила њен изглед и дала посебан печат њеном лицу које зрачи.

Шишке су већ годинама заштини знак глумице Драгане Мићаловић која се определила за истањене шишке, које делимично откривају чело.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Drage moje dame, srecan vam 8.mart.🌹 Zelim vam zdrave oceve, postenu i cestitu bracu, pazljive i dobre partnere, postene kolege, lepu i zdravu decicu.Zive bile❣ Ljubi vas vasa Sladja Allegro💋

Објава коју дели Sladja Allegro (@sladja.allegro) дана Певачица Слађана Драгаш, позната као Слађа Алегро већ годинама је препознатљива шишкама, али и различитим облицима истих. Овог пута определила се за истањене шишке и тршаву фризуру који су дали посебну свежину и младост њеном лицу.

Прочитајте још: Нисте се НАШМИНКАЛЕ два месеца? ОПРЕЗ, јер може да вам се догоди нешто НЕПРИЈАТНО

У наставку доносимо и како светске звезде носе шишке, најпре Џенифер Лопез која се често похвали природним изгледом своје косе.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s a good week to have a good week. #MondayMotivation 🤍

Објава коју дели Jennifer Lopez (@jlo) дана

Манекенка Хајди Клум носи дубоке шишке, готово до трепавица које су истањене по крајевима. Уколико се одлучите за ове шишке, морате бити спремни на често скраћивање истих и интезивно сређивање, фенирање или исправљање пеглом.

Певачици Тејлор Свифт шишке су постале заштитни знак. Ове класичне, равне шишке доприносе истицању јагодица и савршено уоквирују лице са степеновима са стране.

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.