Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЏЕПНА ВЕНЕРА

Јелена Розга у петој деценији изгледа фантастично: Њен стил може свима да послужи као инспирација! (ФОТО)

Певачица је овог лета испратила два тренда, монохроматске боје и детаље живописних боја.

1627892811_pjimage--9-.jpg
ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм/ rozgajelenaofficial
Oglas

Хрватска певачица Јелена Розга крајем августа пуни 43 године, а и даље плени сексипилним изгледом и извајаном фигуром.

Генетика је била дарежљива према певачици, па упркос томе што је загазила у пету деценију изгледа као кад се појавила на сцени, године су за њу само број.

Прочитајте још: Цеца враћа елеганцију 90-их у центар пажње: Уфрћкана коса, шлиц и златни дугмићи, све је ту! (ФОТО/ВИДЕО)

За вас смо издвојили Јеленине најбоље комбинације са Инстаграма, које могу да послуже као инспирација и млађим и старијим генерацијама.

У детаљима је драж

Јелена Розга је позната по продорно плавим очима и плавој коси, па не чуди што јој сиви и плави тонови одлично стоје. За вечерњу шетњу поред мора одабрала је комбинацију фармерки са једнобојним мајицама. 

Комбинације са мора је подигла на виши ниво обућом. Модерне равне ципеле лимун жуте боје са нитнама, штикле кајсија боје и равне сандале четврстастог постоља (изузетно медерне ове сезоне) са танким каишићима су учиниле да цеолокупан изглед буде комплетан.

За излазак се определила за кратку плаву хаљину од чипке, која је зачињена карнерима и отвореним стомаком, што Јелена изнела као права дива.

Црно и бело је у моди 

На Јеленином Инстаграму смо могли да приметимо да је присталица монохроматског тренда и углавном комбинује црну и белу боју, када је реч о хаљинама.

Како не би изгледала обично, бира моделе интересантног кроја, као што је случај хаљином са отвореним леђима или оном са црном машном. 

Јелена одише елеганцијом у све три комбинације, које је употпунила одговарајућим фризурама (високо подигнути реп, равно исфенирана коса су најчешћи избори).

Певачица је својим модним изборима доказала да и монохроматске комбинације и дискретни сиви и плави тонови могу да изгледају и те како добро кад се уклопе са детаљима и фризуром. 

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas