Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАВА КРВ

Меган Маркл БЕСНА: Лилибет Дијана НИЈЕ на листи наследника КРУНЕ! (ФОТО)

Иако је рођена пре два месеца Лилибет Дијана и даље није усписана на листу наследника краљевске круне.

1627285488_Depositphotos_157627316_s-2019.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Меган Маркл је прва приметила да њене ћерке Лилибет Дијане скоро два месеца после рођења, и даље није на званичној листи наследника престола британске краљевске куће. После одбијања да се Лилибет Дијана крсти у Виндзору ово је други ударац за Меган Маркл.

Прочитајте још: Принц Џорџ пуни 8 година! Очекује га поклон који нервира Кејт Мидлтон!

Званичан ред наследника британске круне

Ред наследника трона је званична листа коју потврђује и британски парламент. Ред наследника чине чланови краљевске породице који би могли да једног дана понесу круну у колико неки суверен умре или се одрекне престола.

Први на листи не силази 72. године!

Тако је први на листи наследника трона принц од Велса Чарлс, а ту се налази пуне 72. године. На другом месту се налази војвода од Кемнбриџа, односно Вилијем, а на трећем је његов син мали принц од Кемнбриџа Џорџ који је управо напунио осам година.

Арчи је на седмом месту

На четвртом месту је принцеза Шарлота и на петом мали Луис, Вилијамова деца. На шестом месту је војвода од Сасекса, а на седмом његов син мали Арчи. На осмом месту се и даље налази војвода од Јорка, Ендрју, брат принца Чарлса! Следе принцезе Беатриса и Еугенија која је на 10. месту.

Прочитајте још: Краљица је љута: Меган Маркл и принц Хари неће крстити Лилибет у Виндзору

Лилибет Дијана је рођена 4. јуна у САД и требала би да буде осама у реду за наследника трона, али краљевска кућа још увек није "апдејтовала" свој сајт.

Фото: скриншот/www.royal.uk/succession

Меган Маркл се жалила Опри

Меган Маркл и принц Хари су већ указали Бекингемској палати да име мале Лилибет Дијане, седам недеља после рођења, и даље недостаје на чувеној листи. Међутим, краљевски сајт редовно обавештава о свим активностима краљице Елизабете и осталих чланова краљевске породице, али није "освежио" листу наследника!

Арчи је убачен на листу после 15, а мали Џорџ само 12 дана!

Када су се родили принц Џорџ, принцеза Шарлот и мали принц Луис најкасније 12 дана после рођења на сајту су се нашла њихова имена као будућих наследника. Када се2019. године  родио Арчи, старији брат Лилибет Дијане, његово име као наследника објављено је после 15 дана.

Прочтиајте још: БРУКА: Брат Меган Маркл улази у ријалити! Са њим је и бивши очух Ким Кардашијан

меган Маркл (39) и принц Хари (36) су у интервјуу Опри Винфри већ рекли да су били изузетно повређени што је мали Арчи тако касно објављен на листи наследника престола.

Прочитајте још: Омиљена БАГЕТ торбица Кери Бредшо: Носи се као хлеб под руком и апсолутни је хит! (ФОТО)

Портпарол краљевске породице је саопштио да је примио к знању да се Лилибет Дијана не налази на листи наследника трона.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas