· · Коментари: 0
војвоткиња

Кејт Мидлтон се вратила краљевским дужностима: Обукла је нешто у чему је ретко виђамо, а одлично јој стоји (ФОТО)

Кејт Мидлтон, за посету војном аеродорму одабрала је две боје и класику којој је верна.

1631785321_profimedia-0632310828.jpg
Фото: Профимедиа

Војвоткињу од Кембриџа, Кејт Мидлтон, нисмо виђали овог лета, била је на паузи, а сада се враћа краљевским дужностима у пуном сјају.

У среду поподне, посетила је РАФ Бризе Нортон у Окфордширу, краљевско ваздухопловство, где је упознала бројне људе који су подржали евакуацију цивила из Авганистана.

Прочитајте још: Била је најлепша жена 80-тих, годинама се лечила, а данас у 67. години нема бора

Кејт (39) блистала је у беж дужем сакоу и широким, тегет панталонама. Навикли смо да бира уске панталоне, међутим, изгледа да се и војвоткињи допао тренд широких ногавица. Споје беж и тегет одлична је комбинација, елегантна и класична. Понела је и малу ташницу коју је носила у руци све време. Мале ташне целе 2021. године веома су популарне.

Једноставно исфенирана коса вијорила се на ветру док јој осмех није силазио са лица, како од ње може и да се очекује. Минимално нашминкана остаје доследна природном изгледу који увек негује.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.