· · Коментари: 1

Кејт Мидлтон у ЕЛЕГАНТНОЈ ХАЉИНИ коју треба да има свака дама: Лако се уклапа и изгледаћете ВРХУНСКИ уз минималан труд (ФОТО)

Војвоткиња од Кембриџа одушевила је све својим стајлингом на догађају у Кенсингтону

1651733463_profimedia-0688664768.jpg
Фото: Profimedia

Војвоткиња се одлучила за миди-хаљину смарагдне боје Еделине Ли. Кејт је свој изглед употпунила раскошним златним минђушама дизајнерке накита Надје Ирене, као и одговарајућим зеленим штиклама и торбицом једног од њених омиљених брендова, Еми Лондон.

Иако Кејт важи за личност која не бежи од јефтинијих брендова, овог пута није желела да ризикује. Хаљина познате дизајнерке коју је носила Кејт, кошта чак 109.000 динара. 

Овај модел хаљине средње дужине треба да има свака жена у ормару, предлажу дизајнери. Лако ћете је комбиновати и потребни су јој само ципеле и торбица да бисте заокружили изглед. Саветује се да овај модел хаљине увек бирате у некој од упечатљивих боја, како бисте избегли монотон изглед.

Прочитајте још: Мет Гала 2022: Пет НАЈРАСКОШНИЈИХ ИЗДАЊА на црвеном тепиху - све очи су биле упрте у њих (ФОТО)

Кејт (40) је усликана на догађају Британски савета за моду. Упознала је главне дизајнера и главног уредника британског Вога.

Фото: Профимедиа

Награда је додељена новом британском модном дизајнеру Ричарду Квину.

Прошле недеље је откривено да се Кејт и супруг принц Вилијам залажу за пресељење у викендицу удаљену десет минута хода од краљице у покушају да пронађу породичну кућу у Виндзору.

Краљевски инсајдери кажу да Кембриџи желе да буду у новом дому до лета.

Прочитајте још: Модни критичари УЖАСНУТИ! 10 НАЈГОРЕ ОБУЧЕНИХ звезда на Мет Гали 2022 (ФОТО)

Подразумева се да је  викендица Аделаиде, која је недавно реновирана и која се већ 60 година користи као резиденција за краљевске пријатеље, њихов први избор.

Краљевски пар жели да пошаље своју децу —  Џорџа (8)  Шарлот (7) и  Луиса (4) заједно у школу у Виндзору.

БОНУС ВИДЕО:

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.