Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МОЋНО

Мет Гала 2022: Пет НАЈРАСКОШНИЈИХ ИЗДАЊА на црвеном тепиху - све очи су биле упрте у њих (ФОТО)

Мет Гала један од највећих модних догађаја развукао је свој црвени тепих у Њујорку за неке од најпознатијих светских звезда

1651563940_pjimage---2022-05-03T094522.718.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Овогодишњи кодекс облачења - "позлаћени гламур", који призива америчко доба економског процвата из касног 19. века - изазвао је дебату на друштвеним медијима.

Неки су се подсмевали одабиру теме док се америчке радне породице боре да саставе крај с крајем усред највеће инфлације у четири деценије и економије која се управо смањила у последњем кварталу.

*Глумица Блејк Лајвли позира на црвеном тепиху након што је изненадила публику тако што је расклопила своју хаљину и открила још једну дужу хаљину

Прочитајте још: Ово је њихов одговор на "ПОЗЛАЋЕНИ ГЛАМУР"! Погледајте ПЕТ НАЈБОЉЕ ОБУЧЕНИХ дама на овогодишњој Мет Гали (ФОТО)

Један од присутних, глумац Риз Ахмед, стигао је обучен као шик радник. „Ово је омаж радницима имигрантима који су сачували златно доба позлаћеног доба“, рекао је он.

*Певачица и текстописац Тејана Тејлор и модел Вини Харлоу одушевиле су публику у својим ансамблима

Акција прикупљања средстава се вратила на свој уобичајени термин почетком маја након што је пандемија коронавируса приморала да откаже догађај 2020. и одложио прошлогодишњи до јесени.

*Освајачица златне медаље на олимпијским играма у сноуборду Клои Ким

Око 400 имена из света музике, филма, моде и спорта шепурило се својим стварима на раскошној костимографској паради на степеницама Метрополитен музеја уметности.

*Манекенка Гиги Хадид носи потпуно црвену комбинацију

Међу званицама је била и бивша председничка кандидаткиња Хилари Клинтон, која је рекла да долази први пут после 20 година да прослави моду и дух Америке.

Прочитајте још: Модни критичари УЖАСНУТИ! 10 НАЈГОРЕ ОБУЧЕНИХ звезда на Мет Гали 2022 (ФОТО)

Улазнице за чувено прекорачење коштају 35.000 долара, а столови коштају до 300.000 долара.

*Модни дизајнер Пјерпаоло Пичоли показује ружичасто модно издање глумице Глен Клуоз

Забава прикупља милионе долара за Институт за костиме Метрополитен музеја уметности, музеј моде чији је десетине хиљада експоната затворено за ширу јавност.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas