· · Коментари: 0
ШТА ИМ БИ

Модни критичари УЖАСНУТИ! 10 НАЈГОРЕ ОБУЧЕНИХ звезда на Мет Гали 2022 (ФОТО)

Мет Гала 2022 је донела епске стилске врхунце и неизбежне модне падове. Модни критичари су одлучили ко су најгоре обучене звезде вечери. Тема вечери је била позлаћени гламур, али ове познате личности су далеко од тога

1651562458_pjimage---2022-05-03T092042.361.jpg
Фото: Профимедиа

Ко је изгледао најгоре на Мет Гала 2022? Ко се најмање трудио? Да ли је праћење теме уопште важно?! Хајде да кренемо.

Бен Плат

Дуги нокти, спој корсета и сакоа, а панталоне чудног кроја, уврстили су глумца међу најгоре обучене, по модним критичарима.

Прочитајте још: Ово је њихов одговор на "ПОЗЛАЋЕНИ ГЛАМУР"! Погледајте ПЕТ НАЈБОЉЕ ОБУЧЕНИХ дама на овогодишњој Мет Гали (ФОТО)

Ејми Шумер

Ово је тако близу да буде кул без напора, али, нажалост, нешто у вези са комбинацијом наочара за сунце у затвореном простору, кутијасте хаљине са блејзером, асиметричних порубова, затварања на дупло копчање и висећих бејзбол прошивених акцента је само један корак изнад линије.

Кендал Џенер

Одећа је заправо у реду - можда је та јукстапозиција између прозирног резервоара и обимне сукње мало претерана - али прави злочин су Кендаллине плаве обрве.

Прочитајте још: ЛЕПА ГЛУМИЦА СЕ ОБЛАЧИ КАКО ХОЋЕ: "Када сам напунила 50, купила сам чизме до бутина, нећу да се повлачим" (ФОТО)

Крис Џенер

Ко не воли ћебе са рукавима? Нико када је украшено дијамантима и шета по црвеном тепиху.

Кортни Кардашијан

Иако је скоро увек боље обучена од свог дечка, Кортни је овог пута успела да буде лошије обучена "половина". Да будемо поштени, то је Том Браун против неке врсте чудног беж облога за тело, тако да то није велики подвиг.

Илон Маск

Нема мржње према Меј, изгледа дивно. У ствари, било је крајње обзирно од стране Илона да напусти свој трон на Твитеру, обуче униформу батлера и отпрати своју мајку на Мет Гала догађај.

Сара Џесика Паркер

Глумица иначе важи за некога ко се разуме у моду, али овог пута није било тако. 

Фредерик Робертсон

Једна од већих модних мистерија вечери. Свакако је постигао да су све очи упрте у њега.

Прочитајте још: СКУП ДЕТАЉ ЈЕ ЊЕНО ТАЈНО ОРУЖЈЕ: Погледајте Викторијину огрлицу од 2 милиона евра коју је носила на венчању сина (ФОТО)

Емили Ратајковски

Модни стручњаци су једногласно сагласни да се бохо перле нису вратиле у моду.

Бела Хадид

Како су пали моћни. Бела је обично тако беспрекорно украшена и на улици и на црвеном тепиху. Нажалост, овај збркани неред коже, бисера и шишки је штета епских размера.

БОНУС ВИДЕО:

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.