Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕГЕНДА МОДЕ

Кејт Мос прославила 48. рођендан: За журку одабрала МОЋНУ КОМБИНАЦИЈУ, а ћерка је прати у стопу (ФОТО)

Чувена манекенка Кеј Мос је изгледала стилизовано у модној комбинацији. Била је расположена када је стигла у врхунски ресторан да обележи свој 48. рођендан.

1642410652_pjimage---2022-01-17T095714.953.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Супермодел је за ову прилику обукла све црно (ова боја је њен заштитни знак) - од макси хаљине до сакоа, торбе и шестоугаоних наочара.

Придружили су јој се дечко Николај фон Бизмарк (35) и ћерка Лила Грејс (19) у Сцотт'с у лондонском Мејферу.

Фото: Профимедиа

Лила прати њене стопе док се бави моделингом за дизајнерску кућу Ерманно Сцервино  - две године након што је то урадила њена мама.

Фото: Профимедиа

Ова 19-годишњакиња је недавно покренула кампању за италијанску модну кућу и позирала у одговарајућем капуту, панталонама и чизмама.

Прочитајте још: ПОГОДАК ИЛИ ПРОМАШАЈ? Хајди Клум (48) показала феноменалну фигуру у "НЕВАЉАЛОЈ" хаљини (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: Профимедиа

Делећи фотографије снимања на свом Инстаграм налогу, Лила је написала: „Толико волим што ово снимам у Милану."

Кејт је позирала за бренд 2019. године када су објављене њене љутите црно-беле фотографије.

На другој слици, Лила - чији је отац новинар Џеферсон Хак (50) носила је црни грудњак и чипкасте панталоне. Поред те, направила је и серију других фотографија.


Кејт је моделирала за бренд 2019. године када су објављене њене љутите црно-беле фотографије.

На другој слици, Лила - чији је отац новинар Џеферсон Хак (50) носила је црни грудњак и чипкасте панталоне.

БОНУС ВИДЕО: 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas