· · Коментари: 0
ЗВЕЗДЕ

Кетрин Зита Џонс има прелепу кућу на Мајорци, а слике виле грешком објавио Мајкл Даглас (ВИДЕО)

Кетрин Зита Џонс и Мајкл Даглас имају невероватну вилу на Мајорци о којој се годинама причају бајке.

1623047461_KetrinZita.PNG
Фото: Instagram/ screenshot catherinezetajones

Глумачки пар сваке године проводи недеље, па и месеце у вили на шпанском острву Мајорка. До сада нико никада није видео како изгледа унутрашњост ове куће.

Прочитајте још: БРАНКА КАТИЋ открила рецепт за широк осмех: Ово је најважнија ствар!

Причало се да је вила у супер-модерном, минималистичком стилу, а неки су тврдили да је препуна уметничких дела. У сваком случају, сви су се сложили са тиме да би им на вили у Ваљдемоси позавидео и сам шпански краљ Фелипе!

Вила Катрин Зите Џонс у Ваљдемоси

Упркос томе што су унутрашњост виле љубоморно чували од јавности, снимак из куће је коначно испливао на видело. Наиме, Мајкл Даглас је непажњом објавио снимак виле. Он је забринут због еколошке ситуације на Земљи за World Environment Day снимио видео.

На видеу се иза Мајкла, чија седа коса и брада привлаче највећу пажњу, могу видети уметничка слика на платну, гарнишне од ковачног гвожђа и још много тога што даје идеју како вила изгледа.

Прочитајте још: Перика, марама на глави и САВРШЕН СТАЈЛИНГ! Ево како је АНА КОКИЋ запалила масу на првом наступу после короне (ФОТО)

Јасно је да вила има прелеп поглед на Медитеран, а када се томе дода чињеница да се простире на 11.000 квадратних метара - јасно је какав је рај кућа у Ваљдемоси.

У вили се налазе теретана и кућни биоскоп, али и прелеп базен са погледом и окружује је виноград. Време проводе са децом Дилан и Карис.

Прочитајте још: Будите КРАЉИЦА ПЛАЖЕ: Ове године понесите ЈЕДНОДЕЛНИ купаћи, ево и зашто (ФОТО)

Ћерка Катрин Зите Џонс

Катрин Зита Џонс и Мајкл Даглас имају и кућу у Ирвингтону, као и апартман у ЊУјорку који гледа на Централ парк. Комплетно су реновирали и породичну кућу Џонсових у Велсу.

Ћерка Мајкла Дагласа и Кетрин Зите Џонс Карис је права лепотица и недавно је прославила 18. рођендан. Оба детета планирају да се баве индустријом забаве, као и славни родитељи.

 

Прочитајте још: ОБУЦИ СЕ КАО БОГАТАШИЦА: Ако хоћеш да за мале паре изгледаш "СКУПО", обрати ПАЖЊУ на ове ДЕТАЉЕ (ВИДЕО)

 

- Ми смо први родитељи који би рекли: Можда би требали да размислите о другој каријери, али они су толико страсвени и добро знају шта значи бити позната личност. Знају добре и лоше стране - рекла је недавно Кетрин Зита Џонс.

Мајкл Даглас има и сина из првог брака Камерона Дијаса (42) који је био и у затвору због дроге.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.