Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
4 навике за дуг живот

Која је ТАЈНА ДУГОВЕЧНОСТИ краљице Елизабете? Једна од њих укључује АЛКОХОЛ

Поводом платинаског јубилеја, откривамо која је тајна вечности и здравља краљице Елизабете

1654333838_kraljica.jpg
Фото: Јутјуб Принтскрин/ББЦ
Oglas

Са 96 година, краљица Елизабета је имала дужу владавину од било ког британског монарха који је претходио њој. Док су приступ врхунској медицинској нези, обожавано становништво и армија симпатичних коргија који би је одржавали активном можда допринели краљичиној невероватној дуговечности, краљевски инсајдери кажу да постоји још једна тајна њеног здравог и дугог живота : навика коју има до четири пута дневно.

Прочитајте још: Ким Кардашијан не престаје да ШОКИРА: Позната старлета изјавила да би због ОВОГА, појела чак и ИЗМЕТ

Она наводно пије четири коктела дневно

У својој књизи Живела краљица, аутор Брајан Козловски тврди да краљица „обично пије четири јака коктела дневно — почевши непосредно пре ручка“. „Током њене владавине, алкохол је увек служио у функцији брзог ослобађања од стреса — дозе течне декомпресије током напорних дана“, додаје Козловски.

Она иде у дневне шетње

Према краљичиној биографкињи, Ингрид Сјуард , ауторки Краљичиног говора, мој муж и ја, и принца Филипа, краљица Елизабета „верује у разумне вежбе “. Сјуард каже да је краљичин омиљени облик вежбања свакодневна шетња са својим вољеним коргијима.

Она јаше коње

Коргији нису једине животиње које краљица воли, кажу упућени. Она је такође страствени јахач, а извештај у Венити Феру из 2020. сугерише да краљица јаше готово свакодневно „Она јаше сваки дан и максимално користи ово време“, рекао је за публикацију инсајдер из палате.

Она се држи истих оброка сваки дан

Разноликост је можда зачин живота, али када је у питању краљичина дуговечност, понављање је кључно. Брајан Хои , аутор књиге "Код куће са краљицом" , каже да она обично једе колачиће и пије црни чај након буђења, након чега следи тост са мармеладом, јогурт са јаворовим сирупом или житарице за доручак.

Према речима Дарена Мекгредија, бившег кувара краљевске породице, краљица преферира рибу и поврће за ручак, чај и колаче за ужину, а месо или рибу, попут фазана, дивљачи или лососа, за вечеру.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas