Oglas
· · Komentari: 0

Kim Kardašijan ne prestaje da ŠOKIRA: Poznata starleta izjavila da bi zbog OVOGA, pojela čak i IZMET

Kim Kardašijan se šali da bi mogla da pojede i "kaku" ako će zbog toga izgledati mlađe

1654186244_kimmm.jpg
Oglas

Kim Kardašijan nije strano isprobavanje novih saveta i trikova za lepotu. Međutim, ona je spremna da ide predaleko kada je u pitanju mladalački izleg, te je dala šokantnu izjavu za NJujork Tajms.

Pročitajte još: Počela proslava jubileja kraljice Elizabete: Zbog čega princ Hari i Megan Markl neće mahati sa balkona Bakingemske palate?

Dok je promovisala svoju novu vrhunsku liniju za negu kože, 41-godišnjakinja je otkrila koliko daleko bi išla da pronađe izvor mladosti.

„Kada biste mi rekli da bukvalno moram da jedem kakicu svaki dan i da bih izgledala mlađe, mogla bih“, rekla je za NJujork tajms u izjavi objavljenoj 1. juna. „Mogla bih."

Na sreću njenih fanova, Kimina nova linija proizvoda uključuje samo tradicionalne sastojke za lepotu kao što su hijaluronska kiselina, vitamin C, niacinamid, ši puter i skvalen. Međutim, oni dolaze sa velikom cenom. Da biste koristili kompletan paket njene šminke koju ona koristi kao svakodnevnu rutinu - morali biste da izdvojite čak 630 dolara! 

Kim nije strano ništa kada je u pitanju preduzimanje ekstremnih mera za postizanje određenog izgleda. Prošlog meseca na Met Gala događaju 2022 , zvezda  Kardašijansa je za Vog podelila da je izgubila 16 kilograma kako bi se uklopila u haljinu koju je nekada nosila Merilin Monro .

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas