Oglas
· · Komentari: 0
4 navike za dug život

Koja je TAJNA DUGOVEČNOSTI kraljice Elizabete? Jedna od njih uključuje ALKOHOL

Povodom platinaskog jubileja, otkrivamo koja je tajna večnosti i zdravlja kraljice Elizabete

1654333838_kraljica.jpg
Foto: Jutjub Printskrin/BBC
Oglas

Sa 96 godina, kraljica Elizabeta je imala dužu vladavinu od bilo kog britanskog monarha koji je prethodio njoj. Dok su pristup vrhunskoj medicinskoj nezi, obožavano stanovništvo i armija simpatičnih korgija koji bi je održavali aktivnom možda doprineli kraljičinoj neverovatnoj dugovečnosti, kraljevski insajderi kažu da postoji još jedna tajna njenog zdravog i dugog života : navika koju ima do četiri puta dnevno.

Pročitajte još: Kim Kardašijan ne prestaje da ŠOKIRA: Poznata starleta izjavila da bi zbog OVOGA, pojela čak i IZMET

Ona navodno pije četiri koktela dnevno

U svojoj knjizi Živela kraljica, autor Brajan Kozlovski tvrdi da kraljica „obično pije četiri jaka koktela dnevno — počevši neposredno pre ručka“. „Tokom njene vladavine, alkohol je uvek služio u funkciji brzog oslobađanja od stresa — doze tečne dekompresije tokom napornih dana“, dodaje Kozlovski.

Ona ide u dnevne šetnje

Prema kraljičinoj biografkinji, Ingrid Sjuard , autorki Kraljičinog govora, moj muž i ja, i princa Filipa, kraljica Elizabeta „veruje u razumne vežbe “. Sjuard kaže da je kraljičin omiljeni oblik vežbanja svakodnevna šetnja sa svojim voljenim korgijima.

Ona jaše konje

Korgiji nisu jedine životinje koje kraljica voli, kažu upućeni. Ona je takođe strastveni jahač, a izveštaj u Veniti Feru iz 2020. sugeriše da kraljica jaše gotovo svakodnevno „Ona jaše svaki dan i maksimalno koristi ovo vreme“, rekao je za publikaciju insajder iz palate.

Ona se drži istih obroka svaki dan

Raznolikost je možda začin života, ali kada je u pitanju kraljičina dugovečnost, ponavljanje je ključno. Brajan Hoi , autor knjige "Kod kuće sa kraljicom" , kaže da ona obično jede kolačiće i pije crni čaj nakon buđenja, nakon čega sledi tost sa marmeladom, jogurt sa javorovim sirupom ili žitarice za doručak.

Prema rečima Darena Mekgredija, bivšeg kuvara kraljevske porodice, kraljica preferira ribu i povrće za ručak, čaj i kolače za užinu, a meso ili ribu, poput fazana, divljači ili lososa, za večeru.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas