Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВРШЕН ПАР

КЕЈТ МИДЛТОН КАО ШУМСКА ВИЛА: Понела зелену хаљину и упечатљиве минђуше - Принц Вилијам успео да парира супрузи у модерном оделу (ФОТО)

Принц Вилијам и Кејт Мидлтон стигли су на црвени тепих за годишњи Роyал Вариетy Перформанце.

1637311525_profimedia-0643860456.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Пар, који по четврти пут присуствује годишњем догађају, обукао се да импресионира, а војвоткиња од Кембриџа је за ту прилику носила задивљујућу рециклирану зелену хаљину Џени Пекам.

Краљевски пар заблистао

Хаљина је украшена драгуљима и прекривена шљокицама и праћена је одговарајућом шумско зеленом торбицом, такође Џени Пекам. Претпоставља се да је Кејт први пут носила хаљину током званичне краљевске турнеје по Пакистану 2019. године.

Прочитајте још: Ово су нека од НАЈСКУПЉИХ ОДЕЛА МЕЛАНИЈЕ ТРАМП: Капут јој кошта као стан у Београду, а има и хаљину НЕПРОЦЕЊИВЕ ВРЕДНОСТИ! (ФОТО)

Виђена је како долази на догађај са увијеном косом забаченом на једну страну и са упечатљивим минђушама Мисома.

Њен супруг, будући престолонаследник, могао се видети у сомот плавом смокингу, који је био упарен са белом кошуљом, црним панталонама и црном лептир машном.

Распродати догађај, одржан синоћ у Ројал Алберт холу у Лондону, водио је комичар Алан Кар, уз наступе Еда Ширана, сер Рода Стјуарта и Џејн Мекдоналд - која је "почашћена" учешћем.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas