Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Краљевска породица отпутовала у Балморал: Први пут су тамо након краљичине смрти, а окупили су се из посебног разлога

Кејт Мидлтон је за ову прилику носила несвакидашњи детаљ

1693213006_Foto-Profimedia.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Британска краљевска породица окупила се данас у цркви у Балморалу на првом летњем одмору на краљевском имању откако је Елизабета ИИ тамо провела своје последње дане, пре смрти осмог септембра прошле године. Окупљање чланова двора десило се у сусрет годишњице смрти британске владарке која је на трону била 70 година. Међу члановима је Кејт Мидлтон која је заинтригирала једним детаљем.

Краљу Чарлсу ИИИ и краљици Камили придружили су се његов син принц Вилијам и принцеза од Велса, на традиционалној недељној црквеној служби. Папарацо фотографије дочарале су део стајлинга Кејт Милдтон- која данас носи најоригиналнији шешир који је икада понела у јавности.

 

Да ли због успомена на покојну краљицу или нечег другог, али принц од Велса био је веома тужан док је колима прилазио дворцу у Балморалу- ово место у Шкотској имало је посебан значај за његову баку.

Принца и принцезу од Велса пратио је осрамоћени принц Ендрју, док су војвода и војвоткиња од Единбурга били у пратњи принцезе Ројал и и вицеадмирала сир Тима Лоренса. Фотографи су забележили и долазак Лејди Сузан Хаси, која је била дворска дама покојне краљице и једна од њених најближих особа на двору, пише Даилy маил.

Ово је прво окупљање чланова бротанске краљевске породице на овом месту од смрти краљице. Многи су прошле године након вести да се њено здравствено стање погоршало пожурили на имање, али нажалости нису имали прилику да се опросте од Елизабете ИИ.

Бакингемска палата најавила је да је Чарлс ИИ намеравао да годишњциу смрти своје мајке проведе у тишини размишљајући о Балморалу, али и да ће угостити породицу и пријатеље. Иако је познато да краљ и краљица радије одседају у Биркхолу, својој приватној кући на имању у Абердинширу, Чарлс је променио традицију како би одао почаст Елизабети ИИ. У шкотској резиденцији остаће три недеље, што значи да ће бити тамо када се наредног месеца буде обележавао тужан датум. Краљ је јуче присуствовао представљању нове боеј Краљевске гарде.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas