Oglas
· · Komentari: 0

Kraljevska porodica otputovala u Balmoral: Prvi put su tamo nakon kraljičine smrti, a okupili su se iz posebnog razloga

Kejt Midlton je za ovu priliku nosila nesvakidašnji detalj

1693213006_Foto-Profimedia.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Britanska kraljevska porodica okupila se danas u crkvi u Balmoralu na prvom letnjem odmoru na kraljevskom imanju otkako je Elizabeta II tamo provela svoje poslednje dane, pre smrti osmog septembra prošle godine. Okupljanje članova dvora desilo se u susret godišnjice smrti britanske vladarke koja je na tronu bila 70 godina. Među članovima je Kejt Midlton koja je zaintrigirala jednim detaljem.

Kralju Čarlsu III i kraljici Kamili pridružili su se njegov sin princ Vilijam i princeza od Velsa, na tradicionalnoj nedeljnoj crkvenoj službi. Paparaco fotografije dočarale su deo stajlinga Kejt Mildton- koja danas nosi najoriginalniji šešir koji je ikada ponela u javnosti.

 

Da li zbog uspomena na pokojnu kraljicu ili nečeg drugog, ali princ od Velsa bio je veoma tužan dok je kolima prilazio dvorcu u Balmoralu- ovo mesto u Škotskoj imalo je poseban značaj za njegovu baku.

Princa i princezu od Velsa pratio je osramoćeni princ Endrju, dok su vojvoda i vojvotkinja od Edinburga bili u pratnji princeze Rojal i i viceadmirala sir Tima Lorensa. Fotografi su zabeležili i dolazak Lejdi Suzan Hasi, koja je bila dvorska dama pokojne kraljice i jedna od njenih najbližih osoba na dvoru, piše Daily mail.

Ovo je prvo okupljanje članova brotanske kraljevske porodice na ovom mestu od smrti kraljice. Mnogi su prošle godine nakon vesti da se njeno zdravstveno stanje pogoršalo požurili na imanje, ali nažalosti nisu imali priliku da se oproste od Elizabete II.

Bakingemska palata najavila je da je Čarls II nameravao da godišnjciu smrti svoje majke provede u tišini razmišljajući o Balmoralu, ali i da će ugostiti porodicu i prijatelje. Iako je poznato da kralj i kraljica radije odsedaju u Birkholu, svojoj privatnoj kući na imanju u Aberdinširu, Čarls je promenio tradiciju kako bi odao počast Elizabeti II. U škotskoj rezidenciji ostaće tri nedelje, što znači da će biti tamo kada se narednog meseca bude obeležavao tužan datum. Kralj je juče prisustvovao predstavljanju nove boej Kraljevske garde.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas