Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
РАСКОШ

Миљеница принцезе Дајане упецала дупло старијег билионера: На венчању носила неколико Dolce & Gabbana венчаница! (ФОТО/ВИДЕО)

Гала венчање у Италији које је очарало цео свет.

1627284402_pjimage--2-.jpg
ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм/ ukfabfour
Oglas

Лејди Кити Спенсер, 30-годишња нећака покојне принцезе Дајана удала се за Мајкла Левиса (62) у раскошној церемонији пред славним гостима у Риму. До олтара су је одвела браћа.

Прочитајте још: Баленциага хаљину нашла међу половном гардеробом и обукла 10 година касније због најлепшег повода! (ФОТО)

Њен изабраник, Мајкл Левис је билионер, који има троје деце.

Венчање у Италији

Младенци су прославу започели у петак увече вечером у ексклузивном ресторану Galleria Del Cardinale у Риму, окружени својим аристократским гостима, а јуче су уживали у венчању уз залазак сунца.

Иако је раскошна церемонија била испуњена славним гостима, на прослави наводно није било ни трага од њеног оца.

Прочитајте још: Леди Кити, рођаку принчева Вилијама и Харија, због једне хаљине запратило 996,300 људи! (ФОТО)

У петак је Чарлс Спенсер, брат принцезе Дајане, објавио слику месеца изнад породичне баште.

Дајанин брат недавно је рекао да има "болну и непријатну" повреду рамена, која је утицала на његову слободу кретања, али није познат разлог због којег није био присутан.

Уместо тога, младу су пратили њен брат Луис Спенсер и полубрат Самјуел Аиткен.

Dolce & Gabbana хаљине

Током прославе, Кити је носила серију хаљина модне куће Dolce & Gabbana.

Њена главна хаљина показала је замршен цветни чипкасти дизајн, висок врат, дуге рукаве и пуфнаста рамена.

У радионици Dolce & Gabbana у Милану провели су око шест месеци креирајући Китину венчаницу.

Дизајнери су рекли да су имали само четири пробе. „Били су то лепи и емотивни тренуци“, рекао је Долче. "Једна од инспирација је дефинитивно њена љубав према Италији. Кити је заљубљена у нашу прелепу земљу и њену богату историју, уметност и културу."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royal-ish (@_althorp)

Стефано Габана је рекао: "Али она је такође девојка која је веома везана за своје порекло, за Енглеску; за своје наслеђе велике викторијанске ере. И као и сви Енглези, има велику страст за све врсте цвећа."

Додао је: "За главну хаљину желела је да одржи прилично традиционалан, чист крој, али је истовремено желела да има ванвременску привлачност."

Прочитајте још: Британија шокирана братаницама Леди Ди: ПРЕЛЕПЕ близнакиње проговориле о ТЕТКИ

"Све је било врло природно и аутентично. Лејди Кити Спенсер описала нам је своју хаљину из снова, а ми смо покушали да протумачимо њене жеље."

Ноћ пре венчања, Кити, која је глобални амбасадор дизајнера, такође је носила плаву хаљину од тила и огртач извезене цвећем.

Након церемоније, обукла је дуплу органзу, ручно осликану свилену хаљину украшену цвећем и кристалима.

Затим се поново пресвукла, у коктел хаљину извезену сребрним и златним перлицама.

Јуче је носила свилену хаљину Микадо, украшену шљокицама и наравно - цветовима!

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas