Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАВА КРВ

Леди Кити, рођаку принчева Вилијама и Харија, због једне хаљине запратило 996,300 људи! (ФОТО)

Леди Кити је рођака принчева Вилијама и Харија и овде године се удаје за милионера.

1620891315_LediKiti.PNG
Фото: Instagram/ screenshot kityspencer
Oglas

Леди Кити се налазила међу 600 срећника који су присуствовали венчању принца Харија са Меган маркл 2018. године. Кити Спенсер је Харијева сестра од ујака, јер је ћерка Дајаниног брата.

Прочитајте још: АНАСТАСИЈА Ражнатовић прошетала нову фризуру! Модни хит или потпуни промашај? (ФОТО)

Кити се ове године удаје за милијардера, а управо је дала интервју у којем је описала колико је велики утисак на њу оставило венчање Харија и Меган.

Када сам погледала Инстаграм била сам...

- Када сам после венчања укључила мобилни била сам шокирана! Да ли је то мој телефон? Наиме, њу је на дан венчања запратило толико људи да је са 37.000 пратилаца стигла до милион! Осећала сам се чудно и узбуђено - каже Кити.

Наиме, Кити је за велики дан војводе и војвоткиње обукла зелену хаљину ручно осликану цветовима "D&G". Хаљина је била дугачких рукава, са четвртастим деколтеом, дугачка испод колена, а велики цветови су били нацртани по сукњи. Хаљину је укомбиновала са зеленим шеширићем са тилом и наранџастим рукавицама.

Прочитајте још: Падају вилице: Ћерка Кетрин Зите Џонс је напунила 18 година и лепша је од мајке (ВИДЕО)

Кити је ћерка ерла Чарлса Спенсера, рођеног брата принцезе Дајане. И њен отац Чарлс је присуствовао венчању са новом супругом Карен.

Удаје се за јужноафричког милионера!

Леди Кити се 2019. године верила за јужноафричког милионера Мајкла Луиса, али су одложили венчање због пандемије.

- Надам се великој породици, срећном породичном животу, добром браку и да ће све испасти како треба - каже Леди Кити.

Прочитајте још: Џеј Ло ухваћена са Бен Афлеком у ЉУБАВНОМ гнезду! (ФОТО)

Вереници живе у прелепој кући у Лондону вредној 19 милиона фунти, а Кити је учествовала у уређењу дома прошле године јер је била затворена у кући.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ  

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas