· · Komentari: 0
RASKOŠ

Miljenica princeze Dajane upecala duplo starijeg bilionera: Na venčanju nosila nekoliko Dolce & Gabbana venčanica! (FOTO/VIDEO)

Gala venčanje u Italiji koje je očaralo ceo svet.

1627284402_pjimage--2-.jpg
FOTO: Printskrin/ Instagram/ ukfabfour

Lejdi Kiti Spenser, 30-godišnja nećaka pokojne princeze Dajana udala se za Majkla Levisa (62) u raskošnoj ceremoniji pred slavnim gostima u Rimu. Do oltara su je odvela braća.

Pročitajte još: Balenciaga haljinu našla među polovnom garderobom i obukla 10 godina kasnije zbog najlepšeg povoda! (FOTO)

NJen izabranik, Majkl Levis je bilioner, koji ima troje dece.

Venčanje u Italiji

Mladenci su proslavu započeli u petak uveče večerom u ekskluzivnom restoranu Galleria Del Cardinale u Rimu, okruženi svojim aristokratskim gostima, a juče su uživali u venčanju uz zalazak sunca.

Iako je raskošna ceremonija bila ispunjena slavnim gostima, na proslavi navodno nije bilo ni traga od njenog oca.

Pročitajte još: Ledi Kiti, rođaku prinčeva Vilijama i Harija, zbog jedne haljine zapratilo 996,300 ljudi! (FOTO)

U petak je Čarls Spenser, brat princeze Dajane, objavio sliku meseca iznad porodične bašte.

Dajanin brat nedavno je rekao da ima "bolnu i neprijatnu" povredu ramena, koja je uticala na njegovu slobodu kretanja, ali nije poznat razlog zbog kojeg nije bio prisutan.

Umesto toga, mladu su pratili njen brat Luis Spenser i polubrat Samjuel Aitken.

Dolce & Gabbana haljine

Tokom proslave, Kiti je nosila seriju haljina modne kuće Dolce & Gabbana.

NJena glavna haljina pokazala je zamršen cvetni čipkasti dizajn, visok vrat, duge rukave i pufnasta ramena.

U radionici Dolce & Gabbana u Milanu proveli su oko šest meseci kreirajući Kitinu venčanicu.

Dizajneri su rekli da su imali samo četiri probe. „Bili su to lepi i emotivni trenuci“, rekao je Dolče. "Jedna od inspiracija je definitivno njena ljubav prema Italiji. Kiti je zaljubljena u našu prelepu zemlju i njenu bogatu istoriju, umetnost i kulturu."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royal-ish (@_althorp)

Stefano Gabana je rekao: "Ali ona je takođe devojka koja je veoma vezana za svoje poreklo, za Englesku; za svoje nasleđe velike viktorijanske ere. I kao i svi Englezi, ima veliku strast za sve vrste cveća."

Dodao je: "Za glavnu haljinu želela je da održi prilično tradicionalan, čist kroj, ali je istovremeno želela da ima vanvremensku privlačnost."

Pročitajte još: Britanija šokirana bratanicama Ledi Di: PRELEPE bliznakinje progovorile o TETKI

"Sve je bilo vrlo prirodno i autentično. Lejdi Kiti Spenser opisala nam je svoju haljinu iz snova, a mi smo pokušali da protumačimo njene želje."

Noć pre venčanja, Kiti, koja je globalni ambasador dizajnera, takođe je nosila plavu haljinu od tila i ogrtač izvezene cvećem.

Nakon ceremonije, obukla je duplu organzu, ručno oslikanu svilenu haljinu ukrašenu cvećem i kristalima.

Zatim se ponovo presvukla, u koktel haljinu izvezenu srebrnim i zlatnim perlicama.

Juče je nosila svilenu haljinu Mikado, ukrašenu šljokicama i naravno - cvetovima!

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.